Kendte3. juli 2022

Cecilie Haugaard og Christopher er klar til flere børn

Popstjernen og modelhustruen blev forældre for første gang i februar sidste år
Christopher og Cecilie Haugaard
De to turtelduer melder klar til baby nummer to.
 Foto: Martin Høien

Den stod naturligvis på ren babylykke, da kendisparrets lille datter Noelle kom til verden i slutningen i februar sidste år.

Og der er ingen tvivl om, at det lille vidunder tryllebinder sine forældre:

– Jamen det kører bare fuldstændig. Hun er den sødeste, fortalte den smilene hitmager til SE og HØR i begyndelsen af september sidste år.

Her afslørede 30-årige Christopher også, at parret i den grad ønskede at udvide familien. Men på spørgsmålet om, hvornår en toer kunne blive en realitet, var svaret ikke så entydigt.

Nu lader det imidlertid til, at de to turtelduer er lidt mere klare i mælet om, hvornår de ønsker at berige lille Noelle med en fin storesøstertitel.

Det fortæller Cecilie Haugaard til Ekstra Bladet.

– Vi vil gerne have flere børn. Det vil vi helt sikkert gerne, lyder det fra den smukke model til avisen, inden hun uddyber, at "der skal lige være lidt mere ro på igen".

Nyheden om lille Noelles ankomst lød i slutningen af februar sidste år, da Christopher annoncerede, at han og modelhustruen, Cecilie Haugaard, var blevet forældre for første gang.

– Mine piger! En total kraftpræstation fra den mest badass kvinde, jeg kender, skrev sangeren blandt andet i et Instagram-opslag.

Sponsoreret indhold