Kendte5. juni 2023

Cecilie Haugaard deler rørende hyldest til Christopher

I anledning af Fars dag – og at hans film ligger nummer ét – har Cecilie delt en rørende hyldest til sin mand
Cecilie og Christopher til premieren på "A Beautiful Life".
Cecilie og Christopher til premieren på "A Beautiful Life".
 Foto: Martin Høien

Den seneste tid har budt på flere lykkelige begivenheder i Cecilie og Christophers liv. For godt en måned siden blev de forældre for anden gang.

Og lige nu ligger Christophers Netflix-film ”A Beautiful Life” så nummer ét – i hele verden vel at mærke.

De mange lykkelige højdepunkter har i dag fået Cecilie til at dele en rørende – og velfortjent – hyldest til sin mand.

På instagram har hun således delt et billede og en række rørende ord:

- Så mange vanvittige, fantastiske ting sker lige nu og det kan være svært at tage det hele ind, men én ting er sikkert, du fortjener al succes og al kærlighed i verden. Tillykke med at A Beautiful Life er gået nr. 1 i verden på @netflix og selvfølgelig tillykke med fars dag.

- Du er vores største stjerne og lykken i vores liv. We love you so so much!, skriver Cecilie til billedet, der allerede har høstet tusindvis af kommentarer og likes.

Filmen, der altså har popsmeden i den absolutte hovedrolle, har dog fået lunkne ord fra anmelderne. Det er dog ikke noget, Christopher tager med ophøjet ro:

- Det ville da have været federe at lave en basker, men vi vidste godt, at denne her film ikke rykker seks stjerner af hylderne. Jeg håber, at Netflix-seerne tager lige så godt mod filmen, som publikum gjorde ved premieren i København, siger Christopher til Aarhus Onsdag.

Sponsoreret indhold