Kendte17. september 2022

Cecilie Haugaard afslører: Derfor drikker jeg ikke

Cecilie Haugaard rørte ikke en dråbe alkohol til ELLE Awards – og nej, hun er ikke gravid …
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Kaspar Wenstrup

En af modebranchens helt store begivenheder, ELLE Awards 2022, fandt i går sted i Bella Arena, og for sådan en som model Cecilie Haugaard er det rigtig ærgerligt ikke at kunne feste igennem på sådan en aften.

Selv om hun naturligvis var til stede og i en smuk, smuk kjole, så holdt hun sig nemlig fra sin gængse festpakke: Sprut og smøger.

Her vil nogen måske tænke, det er nærliggende at gætte på, at den entreprenante skønhed er gravid, men det er simpelthen noget så sporty som et halvmaraton, der sætter en stopper for festlighederne.

– Det er i overmorgen, så derfor drikker jeg heller ikke noget i dag, fortæller Cecilie Haugaard, da SE og HØR fredag møder hende til Elle Awards.

Artiklen fortsætter under billedet …

ELLE Awards 2022
Cecilie Haugaard.
 Foto: Jesper Sunesen

– Jeg må ikke ryge, og jeg må ikke gøre noget, fordi så god er min kondi slet ikke.

Cecilie Haugaard betegner sig selv som en livsnyder, og selv om det kun er ugen op til søndagens maraton, at hun har holdt sig fra at drikke, så er det en udfordring for den festglade model.

– Jeg synes, det er lidt mærkeligt med lige præcis Elle Awards. Det kun en uge, jeg ikke må, fordi de siger, kroppen kan mærke det. Men jeg er meget livsnyder, når det kommer til sport. Hen over de sidst tre måneder har jeg haft en plan. Men så er der gået meget festival i den og sommerferie og sådan noget. Så jeg synes, det har været lidt svært at blive ved med at sige: Jeg SKAL ud at løbe, forklarer "Cillemouse".

Hun har valgt at dele sit startnummer, så man kan komme og heppe – og så er der også ekstra pres på, så hun er sikker på at komme af sted.

Artiklen fortsætter under billedet …

Cecilie Haugaard til ELLE Awards 2022
Cecilie Haugaard til ELLE Awards 2022.
 Foto: Jesper Sunesen

– Jeg er meget spændt og også ret nervøs. Jeg er lidt bange for den mentale udfordring. Det er første gang nogensinde, at jeg skal løbe så langt. Jeg har kun løbet 15 kilometer, så for mig er det virkelig langt at skulle op at løbe 21.

– Jeg må bare tænke: Der er nogen, der har det hårdere, og der er mange, der gør det her. Jeg ved, jeg rammer en mur på et tidspunkt. Men jeg har hørt, at man bliver båret af stemningen i København.

Se interviewet med Cecilie Haugaard til ELLE Awards 2022 i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold