Kendte14. juni 2022

Cecilie Beck blæser på fordomme: Sex med yngre mænd

Kvinder skal smide skamfølelsen, siger TV 2-værten, som har lært at overgive sig betingelsesløst under sex
Cecilie Beck
– Sex er supervigtigt, men det skal ikke være pissealvorligt, lyder det fra nyhedsværten Cecilie Beck, 51.
 Foto: Kasper Wenstrup

En af Danmarks mest bramfri nyhedsværter har også stærke holdninger til sex, når hun ikke lige er på skærmen.

For 51-årige Cecilie Beck har ikke tænkt sig at lægge under for nogen eller noget, og tidligere tiders skamfølelse er væk.

– Jeg har været nødt til at sige til mig selv, at jeg kan knalde, hvem fanden jeg har lyst til, altså så længe de også har lyst, også selv om det bare er den ene aften, hvor begge har lyst.

Jeg har været sammen med nogle, der var væsentlig yngre end mig selv, og det har jeg oplevet flere have det svært med, uden at de kan forklare hvorfor, hvis jeg spørger ind til det, lyder det fra Cecilie Beck, i modemagasinet Elle.

Melvin Kakooza, Cecilie Beck og Mikkel Beha Erichsen
Beck gør sig i både tv-nyhederne og de store shows på TV 2. Her er hun vært sammen med Melvin Kakooza, 30, og Mikkel Beha Erichsen, 55, på programmet “De største øjeblikke” i 2021.
 Foto: Jesper Sunesen

Straffede sig selv

Tidligere dyrkede Rasmus Tantholds ekskone med egne ord masser af præstationssex, og hun var dygtig til at “straffe sig selv” med motion og kost og havde svært ved at nyde noget – heller ikke sex.

Nu har piben dog fået en anden lyd hos den erfarne journalist.

– Sex har lært mig at overgive mig betingelsesløst til et andet menneske, det gør man kun der. Jeg har også lært at mærke mine egne grænser, det har jeg ikke altid kunnet, men det er kommet med alderen. Og så har jeg også for det meste haft det sjovt med sex. Jeg synes, sex kan være enormt humoristisk. Sex er supervigtigt, men det skal ikke være pissealvorligt. På mange måder er det jo bare en leg, siger Beck.

Sponsoreret indhold