Kendte30. januar 2024

Catherine O'Hara indrømmer: Forelsket i "Alene Hjemme"-medstjerne

Der var kærlighed i luften, da Catherine O'Hara spillede over for den siden afdøde John Candy. Følelserne var dog ikke gengældt
Kevin - Allein zuhaus, (HOME ALONE) USA 1990,
Catherine O'Hara spillede rollen som Kevins (Macaulay Culkin) mor i "Alene Hjemme".
 Foto: Ritzau Scanpix

Det var bestemt ikke verdens største rolle, John Candy havde i filmen "Alene Hjemme", men ikonisk var den.

Her spillede den siden afdøde stjerne rollen som polkakongen Gus Polinski, der hjælper moderen Kate McCallister med at komme hjem til sønnen Kevin, som ved en fejl er blevet efterladt derhjemme, mens resten af familien er rejst på ferie.

Det tog kun John Candy et et enkelt døgn at filme sine scener i filmen, men alligevel formåede han at gøre et rigtigt godt indtryk på skuespillerinden Catherine O'Hara, der spillede rollen som den bekymrede mor.

I et nyt interview indrømmer hun i hvert fald, at hun var forelsket i John Candy, der gik bort som 43-årig som følge af et slagtilfælde tilbage i 1994.

Det skriver New York Post.

John Candy poses for a portrait in 1992 in Los Angeles, California. Credit: Harry Langdon /Rock Negatives /MediaPunch /IPX
John Candy blev kun 43 år gammel.
 Foto: Langdon/AP/Ritzau Scanpix

Ifølge det amerikanske medie var følelserne dog bestemt ikke gengældt. John Candy var nemlig allerede dengang i et forhold med Rosemary Hobor, som han siden giftede sig med.

- Han var ikke interesseret i mig på den måde, siger Catherine O'Hara da også i interviewet, men understreger, at den afdøde stjerne altid var sød ved hende.

De to skuespillere mødte hinanden for første gang i 1974 i forbindelse med en teaterforestilling, og det var her, Catherine O'Haras crush så småt begyndte at spire for første gang.

Og de følelser fik altså liv igen, da duoen blev genforenet til optagelserne til "Alene Hjemme" i 1990.

- Han var så generøs og større end livet. Måske ikke større, men han var, hvad livet bør handle om, lyder det fra Catherine O'Hara.

Selvom John Candy kun blev 43 år, så nåede han alligevel at sætte et ekstremt stort aftryk i filmbranchen.

Han nåede at medvirke i en lang række komedie-klassikere såsom "Røven af 4. division", "Røvtur på 1. klasse", "Ferie med bjørn på", "Onkel Buck", "Spaceballs", "Tyksak på slap line" og "Af banen".

Sponsoreret indhold