Kendte31. juli 2022

Casper Christensens store forvandling: Fra iskold til blød

Den flamboyante skørtejæger lever nu et stille liv med huslige pligter. Også privat har Hr. Christensen gennemgået en forandring de senere år
Casper Christensen
Casper Christensen, 53, har været igennem noget af en forandring de senere år og er både blevet veganer, kristen og har droppet nattelivet.
 Foto: Robin Skjoldborg

Jeg kan ikke i dag. Jeg har et kæmpe projekt derhjemme: Jeg skal hjem og vaske tøj.

Sådan siger Casper til Frank i den nye sæson af “Klovn”, hvor han også må smutte fra et arrangement, fordi han skal hjem og støvsuge – ligesom han ydmygt undskylder over for sin feministiske kæreste, Fnug, hvis han siger eller gør noget stødende.

Rollen står i kontrast til den tidligere så flamboyante skørtejæger og – som Casper Christensen, 53, selv i et interview med Soundvenue har kaldt sin Klovn-karakter - “skiderik”.

Casper Christensen og Camilla Lehmann
I sæson ni af “Klovn”, som kan ses på TV 2 Play, bliver Casper sat på plads af kæresten, Fnug, spillet af Camilla Lehmann, 32.
 Foto: TV 2/Per Arnesen

– Fnug er en kvindetype, vi ikke ville have valgt for 10 år siden, men det fungerer bare godt. Casper har brug for Fnug der, hvor han er i livet nu, har Casper Christensen for nylig fortalt til TV 2.

Men det er ikke kun på skærmen, at han har gennemgået en markant udvikling. Også privat har Casper de seneste år været igennem en større forvandling.

Casper Christensen
Ved årsskiftet betalte "Klovn”-stjernen 16 mio. kr. for et 48.636 kvadratmeter stort landsted i nordsjællandske Tikøb, hvor han kan leve det stille familieliv.
 Foto: Elbæks Ejendomsmægler

– Jeg har valgt at træde ud af de natklubber, jeg har været en del af, fordi det ikke er foreneligt med mit nye liv at være natklubejer, lød det i 2019 til Finans.

– Jeg har altid haft det bedst med at have mine penge i noget, hvor jeg kan præge det, og hvor jeg går op i det. Når jeg ikke længere går ud i nattelivet, giver det ikke så meget mening, at jeg skal være medejer af en natklub, uddybede han.

Det nye liv, han hentyder til, er tilværelsen som småbørnsfar til sønnerne Cooper, fem, og Jagger, to, som han har med hustruen, Isabel, 36. Derudover har han de to nu voksne børn, Cajsa og Marvin, fra forholdet til Anette Toftgård.

Er blevet veganer

Også med kosten er der de senere år sket en stor ændring. Komikeren er nemlig blevet veganer. Tidligere kunne han ikke forstå folk, der var vegetarer eller veganere, og han serverede kød til vennerne, der var det, for at provokere.

Men efter at have set dokumentaren “What the Health” og selv have prøvet at leve uden kød i tre uger, oplevede han, at han fik det bedre.

Frank Hvam og Casper Christensen
Rollen som Casper i "Klovn" er en karakter, som Casper Christensen tager på sig – men det kan være svært for folk at skelne, og det, kan komikeren godt mærke, har slidt på ham.
 Foto: TV 2/Per Arnesen

– I dag spiser vi primært plantebaseret. Når jeg siger “primært plantebaseret”, så er det, fordi jeg godt kan spise en pizza en gang om måneden med mozzarella på. Og hvis der er æg i salaten, når jeg er ude at spise, spiser jeg det. Men kød rører jeg aldrig. Og stort set aldrig mælkeprodukter, fortalte Casper Christensen for et par år siden til Alt for damerne.

Pludselig kristen

For få år siden begyndte komikeren “at føle en åbning mod noget spirituelt”.

Casper Christensen
Casper Christensen har en fast rutine i sin hverdag. – Jeg kører Cooper i dagpleje, og så kører jeg hjem og mediterer. Hver dag. Derefter arbejder jeg indtil klokken 15, hvor jeg eller min kone henter Cooper, og så er vi sammen som familie, sagde komikeren i 2020 til Alt for damerne.
 Foto: TV 2/Per Arnesen

– Tidligere var det nærmest modsat. Jeg er hverken døbt eller konfirmeret og var af den overbevisning, at alt havde en naturlig forklaring. Jeg opfattede religiøse mennesker som hjernevaskede og skræmmende, fortalte han i 2020 i et interview med Ud & Se.

Han besluttede sig for at blive døbt, hvilket han blev på sin 52-års fødselsdag og sønnen Jaggers etårsdag den 22. august 2020.

Rolig familiefar

Casper er i det hele taget blevet mere rolig med alderen.

– Der er en anden ro på en, når man er 50, end når man er 30. Jeg havde to børn som 30-årig, hvor jeg samtidig skulle arbejde en hel masse, se smart ud og møde alle de rigtige mennesker og bla bla.

Isabel Christensen og Kasper Christensen
At han blev far igen til sit og Isabel Christensens ældste barn, sønnen Cooper, ændrede Casper. – Der er ingen tvivl om, at det betød noget. Jeg blev 50 år og har fået et barn mere, det ændrer hele mit verdensbillede til noget andet, sagde han til B.T. i 2019.
 Foto: Dan Mariegaard

Dengang, når jeg gik med en lille en, der skulle falde i søvn, syntes jeg altid, at jeg gik glip af et eller andet. I dag, når jeg tænker over det, så var det, jeg gik glip af, at være til stede med det barn. Så derfor dyrker jeg det fuldstændig nu. Nærværet med mine børn, har han fortalt til Alt for damerne.

Sponsoreret indhold