Kendte9. juli 2020

Casper Christensen overrasker med science fiction-komedie

Den 51-årige komiker er i den grad klar til at vende blikket mod nye projekter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_christensen_.jpg
 (Foto: Viaplay)

Efter komedien ”Klovn the Final”, den sidste film i trilogien om komikerparret Frank Hvam og Casper Christensen, er der nu kommet nye boller på filmsuppen.

Den garvede komiker står nemlig bag en ny science fiction-komedie sammen med ”Borat”-forfatteren Ant Hines, som desuden også er instruktør på projektet.

Filmen ”Robots” er baseret på novellen af samme navn, som science fiction-forfatteren Robert Sheckley står bag – og historiens hovedroller er allerede fundet.

Skuespiller Emma Roberts, 29, som er niece til ”Pretty Woman”-skuespilleren Julia Roberts, 52, samt datter til den Oscar-nominerede Eric Roberts, 64, skal spille overfor den britiske komiker Jake Whitehall, 32.

Fans af Casper Christensen er muligvis vant til at se ham på slap line sammen med komikerkollegaen Frank Hvam, når de giver den gas i ”Klovn”-filmene.

Og selv om det muligvis kommer som en gedigen overraskelse for de fleste, at Christensen nu springer ud som science fiction-forfatter, så er det alligevel ikke første gang, at karrieren gennemgår en lille twist.

Det er nemlig ikke mere end halvandet år siden, at Casper Christensen havde sit helt store internationale gennembrud og spillede overfor Oscar-vinderen Anne Hathaway, 37, i den amerikanske komedie ”The Hustle” fra 2019.

Nu er det således science fiction, der optager Christensen. Og ifølge Deadline er produceren på filmen, Cassian Elwes, da også ovenud begejstret for projektet:

- Ant og Casper har skrevet et af de sjoveste manuskripter, jeg længe har læst. At have Jack Whitehall og Emma Robert til at spille hovedrollerne er en genistreg, for de kommer til at være fantastiske sammen.

Der er endnu ikke fastsat en premieredato for filmen.

Sponsoreret indhold