Kendte19. januar 2020

Casper Christensen: Det skal der ske efter den sidste "Klovn"-film

I et nyt interview antyder "Klovn"-mageren, at han og Frank Hvam trænger til en pause fra hinanden
casper christensen
Frank Hvam stemmer på Alternativet, mens Casper Christensen har droppet partiet. Det blev simpekt hen for gøglet for ham.
 Foto: Nordisk Film

Den 30. januar er det uigenkaldeligt slut. Der får den sidste "Klovn"-film, ”KLOVN – THE FINAL”, premiere og sætter dermed punktum for en filmtrilogi, der alene med de to første film solgte over 1,3 mio. biografbilletter.

Siden 2005 har Casper Christensen, Frank Hvam og co. storhittet med serien "Klovn", og senere, i 2010 og 2015, kom der så to spillefilm.

Det er et stort og langt kapitel, der afsluttes, og det taler Casper Christensen om i et nyt interview i filmmagasinet Ekko.

- Vi lukker ikke "Klovn" helt ned, ingen dør. Det ville være for underligt for universet, men jeg tror, det handler om Frank og mig i virkelighedens verden, fortæller den 51-årige "Klovn"-skaber, der altså antyder, at Christensen og Hvam trænger til lidt tid hver for sig:

- Vi har brugt sytten-atten år af vores liv på det projekt. Et fantastisk projekt, men både han og jeg har lyst til at lave andre ting. Når man laver spillefilm, skal man ud af sin comfortzone engang imellem. Det tror jeg, vi er nødt til nu, lyder det fra Christensen.

I interviewet fortæller Casper Christensen, at han barsler med flere andre filmprojekter.

- Emnerne skal ikke nødvendigvis være komiske, men de skal – som i livet – have komiske elementer. Jeg skriver hele tiden og har projekter, der peger i flere forskellige retninger, afslører han.

”KLOVN – THE FINAL” får premiere 30. januar 2020.

Se et tåkrummende pinligt klip herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold