Kendte29. november 2023

Carsten ”Soulshock” Schack fandt sin hustru død i en blodpøl: Politiet mistænkte, at der var begået en forbrydelse

Den danske musikproducer Carsten ”Soulshock” Schack mistede i 2015 sin elskede hustru. I sin nye bog sætter han nu endnu flere ord på den forfærdelige oplevelse
Carsten "Soulshock" Schack med Maxee i 2010.
Carsten "Soulshock" Schack med Maxee i 2010.
 Foto: Aller Media

En fredag aften i februar 2015 blev Carsten ”Soulshock” Schacks liv med ét forandret. Her fandt den tidligere "X Factor"-dommer sin elskede hustru Charmayne ”Maxee” Maxwell død i parrets hjem i West Hollywood.

Nu fortæller den i dag 55-årige Soulshock så i detaljer om det forfærdelige øjeblik, hvor han fandt sin elskede hustru død – og også om de kaotiske timer, der fulgte i kølvandet.

I biografien ”Soulshock: Succes, sorg og store stjerner” fortæller musikproduceren, at han aldrig glemmer blikket i Maxees øjne, da hun lå livløs i en blodpøl på terrassen:

– Maxee kiggede mærkeligt fjernt på mig. Det var hende, men hun var langt væk, fortæller Soulshock i bogen.

Midt i det uvirkelige kaos formåede Soulshock at ringe til alarmcentralen. Han blev bedt om at yde førstehjælp, mens en ambulance hastede til.

– Hun forklarede mig igen, at jeg skulle blive hos Maxee, og jeg skyndte mig tilbage og pressede håndklædet ned mod min elskedes hals. Hårdere end jeg brød mig om, men jeg vidste, at det var det, der skulle til. Hun var blevet mere fjern og mindre ved bevidsthed, og jeg mærkede igen panikken i kroppen, skriver han i sin nye bog.

Efter ambulancefolkene ankom, mærkede Soulshock straks en lettelse. Han følte, at det hele nok skulle gå – og at Maxee ikke mindst ville klare den.

Samtidigt vrimlede det til med bevæbnet politi, og Soulschock kom i tanke om parrets søn Nicolaj, der uvidende om det hele lå og sov i familiens enorme hjem.

– Jeg prøvede at stoppe dem og forklarede, at vores søn lå og sov. Han skulle ikke overraskes af en betjent med et våben i hånden, insisterede jeg, og kort tid efter kom to betjente ned med Nicolaj. Drengen så forvirret ud og forsøgte at komme hen til mig, fortæller Soulshock og tilføjer, at det pludselig gik op for ham, at politiet betragtede hans hjem som et gerningssted – og ham som en mulig gerningsmand:

– Betjentene holdt ham tilbage og begyndte at stille spørgsmål: “Har du set din mor og far skændes i aften? Er der sket noget usædvanligt i huset?” De tre betjente, der holdt mig tilbage, bad mig nu om at følge med ud i garagen, og det gik op for mig, at betjentene betragtede vores hjem som et gerningssted. De troede, at der var sket en forbrydelse.

Først da sheriffen fra West Hollywood ankom til huset, ændrede stemningen sig. Han bad de andre betjente om at sænke deres våben og gav herefter Soulshock et kram. Der var ikke tale om en forbrydelse - men en frygtelig og uforståelig ulykke.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-29/bb-654827.jpg
Carsten ”Soulshock” Schack sammen med Maxee og sønnen Nicolaj.
 Foto: Aller Media

Det var først et stykke tid efter, at musikproduceren fik at vide, at hans elskede hustru var død.

– Jeg holdt ikke vejret, jeg lod bare være med at trække det, og jeg blev, fik jeg senere at vide, mere og mere hvid i hovedet.

– Sheriffen sagde, at hvis jeg ikke trak vejret, var de nødt til at tage mig med til hospitalet. Jeg kunne ikke. De to betjente rejste sig. “Træk vejret,” gentog sheriffen. Jeg var utilpas, og de blev ved med at gentage, at jeg skulle trække vejret. Jeg følte mig apatisk, men til sidst gjorde jeg det. Jeg sad bare og trak vejret uden at forstå hvordan eller hvorfor.

Det var en fuldstændig tragisk – og nærmest utænkelig – ulykke, der havde taget livet af den 46-årige Maxee.

Hun var på vej ud på terrassen med et glas vin og en cigaret i hånden, da hun mistede fodfæstet og faldt. På ulykkelig vis skar hun sig på vinglasset og forblødte.

Sponsoreret indhold