Caroline Wozniacki viser stolt maven frem

I februar var der pludselig gode nyheder fra hele Danmarks ”Miss Sunshine” – 30-årige Caroline Wozniacki, som til sommer bliver mor for første gang.

Og nu får hendes 1,4 millioner følgere altså den voksende babybule at se for første gang.

Inde i mavsen venter hende og gemalens lille datter nemlig. Og selvom det ikke er sædvane hos Wozniacki, der blev gift med Lee i 2019, så får vi altså nu endelig et glimt af hendes ”bump”.

Strutter og stråler

På billedet er Caroline iført gul bh og stramme sportsleggings, der altså dog buler gevaldigt ud lige for tiden.

I skrivende stund har billedet på Instagram tiltrukket over 30.000 likes på en lille time.

- Vi kan ikke vente til at skulle mødes vores lille pige til juni," skrev hun i sit søde opslag for flere måneder siden, hvor både scanningsfoto og babysko blev vist frem for verden.

Artiklen fortsætter under opslaget: 

David Lee og Caroline Wozniacki bliver snart forældre for første gang (Foto: MEGA)

Den 30-årige danske tennisstjerne løftede lidt af sløret for hende og Lees drømme om at stifte familie allerede tilbage i december. 

Sygdom under kontrol

For mens hendes gigtsygdom, reumatoid artritis, ifølge hende selv er "umulig at holde i skak" - og i øvrigt endte med at sætte en stopper for karrieren - så skulle den altså ikke få lov til at forhindre hende i at blive mor.

- Et af de mange spørgsmål, som min reumatolog stillede, var: Kan jeg blive gravid med sygdommen, og ville det være sikkert for min baby? Nu hvor jeg ved, at jeg kan få børn, er jeg fokuseret på at holde min sygdom under kontrol, så jeg holder mig sund, hvis min mand og jeg beslutter at stifte familie, fortalte hun i et stort interview med det tyske medie Bild i slutningen af december.  

Caroline Wozniacki afslørede forleden, at hun er over otte måneder henne, da hun lagde en video op af et i øvrigt fremragende drive-forsøg på golfbanen. Så det er altså lige ved at være oppe over for sportsstjerneparret.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close