Kendte26. august 2022

Caroline Wozniacki nedjusterer drømmen om fire børn

At være mor til Olivia på et år er den vigtigste opgave for den 31-årige pensionerede tennisstjerne – på grund af hendes kroniske leddegigt har hun dog måtte lægge låg på forventningerne om en stor børneflok
Caroline Wozniacki fik i 2018 sin gigtdiagnose. Den har sat en stopper for mange ting, udover hendes karriere som topatlet. 
Caroline Wozniacki fik i 2018 sin gigtdiagnose. Den har sat en stopper for mange ting, udover hendes karriere som topatlet.
 Foto: Dan Mariegaard

Både mens hun bar på sin i dag ét år gamle datter, Olivia, og kort efter fødslen måtte Caroline Wozniacki lytte ordentligt til sin krop.

Indimellem kan hun nemlig blive ramt af anfald af voldsom gigt, der gør, at hun har ondt i hele kroppen, og bliver sat totalt ud af spil.

Og selvom der er en lille ny på vej ind i familien hjemme hos Wozniacki og husbonden David Lee – en såkaldt pseudotvilling til lille Olivia – så er den danske ”miss sunshine” blevet klar over, at hun nok ikke kommer til at blive mor til hele fire børn, selvom det var det, der var hendes drøm engang.

Det fortæller hun i et interview med magasinet VORES BØRN.

Og det er blandt andet hendes gigtdiagnose, der står i vejen.

– Før jeg blev gravid med Olivia, tænkte jeg: ‘Vi skal have fire børn!’ Men under min første graviditet, hvor jeg havde det virkelig dårligt i tre måneder, sagde jeg til David: ‘Vi stopper ved ét barn!’ Nu er det i hvert fald hundrede procent, at det maksimalt bliver tre børn, fortæller hun til bladet, og fortsætter grinende:

– Men to … det lyder meget godt.

Hårdt ramt af gigten

Den tidligere tennisstjerne måtte i 2018 pludselig sande, at hendes liv ville ændre sig fra at handle om topatletik til en hverdag med kronisk sygdom, da hun blev diagnosticeret med leddegigt.

Vejen til en diagnose var dog lang og sej for den dengang 28-årige Caroline Wozniacki.

Det var nemlig svært for hende at finde en forklaring på smerterne – selv med alverdens dygtige læger omkring sig.

I dag ved hun, at hun skal leve med gigten resten af livet.

– Jeg ved, at den her sygdom er med mig resten af livet, og det er noget, jeg tænker over i det daglige, men jeg forsøger at gøre de ting, jeg gerne vil, har hun fortalt.

Inden længe bliver Caroline Wozniacki og NBA-spilleren David Lee endnu en gang forældre. Lille Olivia skal nemlig have en bror eller søster.

Caroline Wozniacki og David Lee blev gift i 2019
Caroline Wozniacki og David Lee blev gift i 2019
 Foto: Dan Mariegaard

Sponsoreret indhold