Kendte15. april 2019

Caroline Wozniacki deler SJOV video fra sin polterabend

Caroline Wozniacki har fejret polterabend i ualmindelig eksotiske omgivelser i weekenden – festen bød også på dans og sang til et Backstreet Boys-hit. Og tøserne gjorde det så godt, at de får ros fra selveste Nick Carter

28-årige Caroline Wozniacki skal giftes, og traditionen tro betyder det, at hun skal have én sidste fest med veninderne.

Den blev holdt i weekenden, hvor veninderne havde arrangeret en ganske eksotisk polterabend for den 28-årige tennis-darling.

Festlighederne foregik på den fortryllende ø Exumas i Bahamas, hvor der blev nydt drinks i hobetal – og også skrålet godt med på et Backstreet Boys-hit, som du kan se i denne sjove video.

Polterabend-veninderne, der blandt andre talte Serena Williams, havde nemlig kreeret en vaskeægte musikvideo til hittet ”Everybody (Backstreet’s Back)”, hvor Caroline naturligvis havde hovedrollen.

Og tøserne gjorde det så godt, at de får ros fra selveste Nick Carter. Han har således delt videoen på sin Twitter-profil og skrevet følgende:

- Godt gået tøser! Og tillykke til Caroline Wozanicki med dit kommende bryllup!

Veninderne tog hul på den eksotiske polterabend fredag aften, og første aften bød blandt andet på bådtur med farverige drinks – og en god dans til nummeret ”Sweet Caroline”.

Desuden viser instagram-stories, som Serena Williams delte, at der til lejligheden var lavet særlige venindearmbånd og ankelsmykker.

Med grise på stranden

Caroline Wozniacki har også delt et billede af sig selv i de eksotiske omgivelser:

Her ser man den smukke tennis-stjerne boltre sig i vandkanten iført hvid bikini – og med et par grise som selskab. Øen på Bahamas er netop kendt for at have en strand – Pig Beach – der er hjemsted for en række vilde grise.

Caroline Wozniacki blev forlovet med den 35-årige David Lee i november 2017, og der er ikke sluppet mange oplysninger ud om det forestående bryllup:

Tennisstjernen har dog tidligere afsløret, at det vil blive et mindre arrangement.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_9319884a.jpg
 Foto: MEGA

Caroline Wozniacki og David Lee blev forlovet i november 2017. Foto: MEGA

– Vi holder det for os selv. Alt, jeg kan sige, er, at det vil blive et ret lille bryllup, sagde Wozniacki ifølge E! News i et interview med magasinet Hamptons tilbage i august sidste år.

– Vi glæder os rigtig meget til det. Jeg kan ikke sige meget mere end det.

Fra mega til mini

Det lille, intime bryllup står i skarp kontrast til den kæmpefest, som Wozniacki havde i støbeskeen, da hun i 2014 skulle giftes med golfminiputten Rory McIlroy.

Rygterne svirrede om et overdådigt bryllup, som ifølge Fox Sports skulle finde sted i New York.

Dengang kunne SE og HØR også berette om en gæsteliste på 400 personer – og en fest til intet mindre end 50 millioner kr.

Planerne faldt dog fra hinanden, da nordirske McIlroy pludselig fik kolde fødder, efter at invitationerne var blevet sendt ud – og den danske Miss Sunshine stod tilbage med et knust hjerte.

Nu har hun heldigvis fundet manden i sit liv, og inden længe bliver hun og David Lee smedet sammen.

Sponsoreret indhold