Caroline og Carsten i biffen sammen: Sneg sig uden om fotograferne

Caroline Fleming med kæresten Carsten Friis og venner på kysserækkerne i Nordhavn Big Bio

Caroline Fleming med kæresten Carsten Friis og venner på kysserækkerne i Nordhavn Big Bio

Den 44-årige tv-baronesse, Caroline Fleming, ankom onsdag aften til premiere på den stjernespækkede actionfilm "The Gentlemen". 

Men hun entrerede ikke biografmørket alene. 

Lige i hælene havde hun nemlig den 49-årige millionær og ejer af skobutikken Bili Bi, Carsten Friis. 

Parret har ikke holdt sig tilbage på særligt Flemings Instagram-profil, som bugner af både billeder fra skiferien sammen og talrige kærlighedserklæringer. 

Ligesom de to før har været til premiere sammen. 

Men det var en anderledes hemmelighedsfuld Caroline Fleming, der denne aften ankom til Big Bio i Nordhavn, sneg sig uden om den røde løber og gik direkte i bland-selv-slik-afdelingen, hvor hun gemte sig, indtil der var fri bane i salen.

Caroline Fleming så glad ud, da hun ankom til premiere. Men hun havde også sin store kærlighed, den 49-årige Carsten Friis, lige bag sig

Caroline Fleming så glad ud, da hun ankom til premiere. Men hun havde også sin store kærlighed, den 49-årige Carsten Friis, lige bag sig. Foto: Dan Mariegaard

Pladser på kysserækkerne

Det forelskede par fik således rig mulighed for at vælge de bedste pladser, da de sneg sig ind i salen som de første. 

Placeret godt på næstbagerste række - lige bag Elvira Pitzner og hendes 'plus one' - kunne de to turtelduer dele popcorn og nyde god plads omkring sig under den hæsblæsende film. 

Mellem sig havde de to et vennepar, så en omrokering skulle der til, hvis de to skulle kissemisse under filmen. 

 

Carsten Friis ejer Wiwa Holding ApS, der er medejer af skomærket Fransi og Bili Bi samt investeringsselskabet Herskind. Formuen i selskabet er på næsten 35 millioner kroner. 

Caroline Fleming, eks-model og ligeså baronesse, har tidligere dannet par med fodboldspiller Nicklas Bendtner og været gift med Rory Fleming. Hun har tre børn; Alexander på 15, Josephine på 12 og Nicholas på 8 år.

Hun afslørede for alvor forholdet til den velhavende Carsten Friis, da hun til nytår delte en række billeder fra parrets tur til Thailand på sin Instagram-profil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And suddenly all the love songs were about you ❤️

A post shared by Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) on

Jan 2, 2020 at 5:02am PST

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close