Kendte15. oktober 2022

Caroline misbrugt af storsvindler

En australsk storsvindler fortæller om trekantsromance mellem Caroline Fleming, Robbie Williams og ham selv.
Caroline Fleming, 47, er en af de smukkeste kvinder, storsvindleren har mødt - siger han.
Caroline Fleming, 47, er en af de smukkeste kvinder, storsvindleren har mødt - siger han.
 Foto: Jesper Sunesen

Peter Foster har siddet fængslet i seks lande og senest har han været på anklagebænken i en sag om bitcoinsvindel for 10 milliarder kroner.

Forleden genoplivede den 60-årige australske serie-svindler på Facebook sine minder om en påstået kærlighedsaffære mellem Caroline Fleming, popstjernen Robbie Williams og Peter Foster selv.

Peter Foster på vej til retten i Queensland.
Peter Foster på vej til retten i Queensland.
 Foto: RITZAU SCANPIX

Australieren hævder, at hans romance med den danske baronesse, som han kaldte Pemi, fandt sted i 1996, hvor hun havde stor succes som model i London.

– Baronesse Caroline Iuel-Brockdorff var bare 23 år, blond og en vidunderlig ung kvinde og fra en af Europas rigeste familier og medlem af kongefamilien, skriver Foster og vakler allerede her mellem fantasi og virkelighed, for Caroline var i 1996 kun 20-21 år og hun er ikke kongelig.

En smuk kvinde

Storsvindleren, som indtil mødet med Caroline var kæreste med brystbomben og topmodellen Samantha Fox, beskriver danskeren som en af de smukkeste kvinder, han har mødt – og samtidig muntert selskab.

Efter nogle uger blev Peter Foster ifølge ham selv inviteret på søndagsfrokost hos Carolines gudforældre i Surrey i England – angiveligt på opfordring fra Carolines forældre Baron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff og Margaretha Iuel-Brockdorff. Carolines mor, Margaretha, havde dog i 1996 været død i 10 år, og Carolines stedmor Molise Iuel-Brockdorff siger til SE og HØR, at hun aldrig har hørt om Peter Foster.

Australieren viser adskillige billeder af den danske jetsetter på sin facebookside. Der er ingen billeder af Foster og Caroline Fleming sammen i australierens fotosamling på Facebook, hvor han beretter, at han og Caroline gik ud og spiste på de bedste restauranter i London. Han foreslog hende på et tidspunkt, at de skulle lancere en duftserie i Carolines navn.

Gik fra brystbombe

En aften på det ikoniske hotel Ritz blev Caroline af Peter Foster præsenteret for Fosters australske advokat. Hun fortalte de to mænd, at hun netop havde været på et modeljob, hvor hun havde mødt Robbie Williams, som havde inviteret hende ud.

Robbie Williams var en sten i skoen på storsvindleren.
Robbie Williams var en sten i skoen på storsvindleren.
 Foto: CLAUS POULSEN

– Robbie var 22, jeg var 33. Han havde netop forladt Take That. Jeg var gået fra Samantha Fox, skriver Foster, der på det tidspunkt betragtede Robbie Williams som en uønsket bejler, som han ønskede hen, hvor peberet gror.

– Men det lykkedes hverken sangeren eller svindleren at vinde Carolines hjerte, konstaterer Peter Foster.

Samantha Fox fik nok af mænd efter det forliste forhold til Foster. Hun var i fire år sammen med Myra, som døde. Derefter blev hun kæreste med norske Linda Olsen.

Samantha Fox var i en årrække kæreste med Peter Foster.
Samantha Fox var i en årrække kæreste med Peter Foster.
 Foto: RITZAU SCANPIX

Peter Foster foreslog på et tidspunkt Samantha Fox, at de skulle lave en film om deres liv – men det tilbud afslog hun. Samantha mente, at han havde manipuleret hende, da hun var ung og uerfaren.

Plattenslager

Australieren har hele livet været en plattenslager. På et tidspunkt fik han hertuginden af York Sarah Ferguson til at reklamere for sin slankete, som i virkeligheden var almindelig sort te.

Muhammed Ali havde også "fornøjelsen" af at møde Peter Foster. - Billedet vil nok ikke skade salget af bogen, konstaterer Foster.
Muhammed Ali havde også "fornøjelsen" af at møde Peter Foster. - Billedet vil nok ikke skade salget af bogen, konstaterer Foster.
 Foto: Facebook

Den afdøde mesterbokser Muhammed Ali har også truffet Peter Foster. Det dokumenteres af et foto på fupmagerens Facebook-side - et foto som skal bruges bogen.

- Det skader nok ikke salget af bogen, konstaterer han i kommentaren.

Foster er aldrig blevet gift. Han har heller ingen børn. Til gengæld har han tre hunde og mini-hesten Mocha, der i bedste Pippi Langstrømpe-stil får lov at opholde sig i hans stue og soveværelse, når den har lyst.

Caroline Fleming giftede sig som bekendt med milliardæren Rory Fleming, som hun fik to af sine tre børn med. Parret blev skilt i 2008

Via sin PR-manager Elisa Lykke meddeler Caroline Fleming, at det er korrekt, at Robbie Williams engang inviterede hende ud, men at hun ikke erindrer at have mødt Peter Foster.

Fosters mange Facebookopslag med et væld af kendte navne lader mest af alt til at være et forsøg på at skabe opmærksomhed om den bog, han er i gang med at skrive. Og Caroline Fleming er ufrivilligt udset som reklamesøjle for projektet.

Sponsoreret indhold