Kendte2. september 2022

Carla Mickelborg frygtede langdistanceforholdet: – Jeg var mega nervøs

Da den populære influencer dukkede op til Zulu Comedy Galla, var det sammen med sin kæreste Carl, og sammen satte de ord på, hvordan det i øjeblikket er at være i et langdistanceforhold
Carla Mickelborg
Carla Mickelborg havde sin kæreste Carl med til dette års Zulu Comedy Galla.
 Foto: Mikael Rieck

Det var en glad – og smaskforelsket – Carla Mickelborg, der torsdag mødte op til dette års udgave af Zulu Comedy Galla i Operaen i København.

For ikke nok med at den populære influencer og iværksætter i øjeblikket har gang i tusindvis af spændende projekter, så var det også første gang, at hun stolt kunne vise sin kæreste Carl frem på den røde løber.

Det fortalte parret, da SE og HØR fangede dem kort før showstart.

Parret har kendt hinanden siden sommeren 2021, hvor de mødte hinanden til den københavnske festival "Øresound", og siden har de nærmest været uadskillelige.

Derfor har det da også været ekstra svært for Carla Mickelborg at vænne sig til tanken om, at hendes udkårne netop er rejst til Oslo på udveksling.

– Jeg var mega nervøs op til, fordi jeg bare tænkte alle mulige 'worst case'-scenarier og derfor prøvede jeg sådan at 'prepare myself'.

– Men lige så snart at vi var væk fra hinanden, fandt vi ud af, at det kan vi faktisk godt være. Vi elsker bare hinanden, fortæller den forelskede Carla Mickelborg.

Carl fortalte da også til SE og HØR, at der var nervøse optakter inden afrejse, men at de allerede er "landet ret godt i det".

Derfor er parret også sikre på, at langdistanceforholdet nok skal fungere, for der er heldigvis "kun" tale om et udvekslingsophold på knap fire måneder.

– Vi kan godt klare det, lyder det fra en begejstret Carla Mickelborg.

Den tidligere skuespiller, Carla Mickelborg, har da også en masse ting at se til, mens kæresten er udenlands.

Hun har nemlig netop lanceret webshoppen "Monday Bliss", hvor hun sælger wellness-produkter, og så arbejder hun også på endnu en bog.

Sponsoreret indhold