Kendte7. december 2022 (opd. 7. december 2022)

Carla Mickelborg er gået konkurs

Den tidligere ”Far til fire”-stjerne Carla Mickelborgs familiefirma er blevet begæret konkurs
Carla Mickelborg
Carla Mickelborgs familiefirma lukker og slukker. Erhvervsstyrelsen har begæret det konkurs.
 (Foto: Dan Mariegaard)

Siden 2017 har Carla Mickelborg ejet og drevet firmaet GOALS Group ApS samt GOALS Holding ApS sammen med sin mor Mariane Mickelborg og lillebror Kalle Mickelborg.

Men familiedynastiets tid er nu forbi.

Ifølge Statstidende er de to selskaber således begæret konkurs. Her fremgår det, at det er Erhvervsstyrelsen, der den 18. oktober begærede selskabet opløst.

Influenceren var administrerende direktør for GOALS Holding, mens mor Mariane dirigerede GOALS Group. Begge trådte dog ud af direktionen 19. september, og derfor er selskaberne ifølge kurator nu begæret konkurs.

- Selskabets registrerede direktion fratrådte den 19. september 2022. Selskabet var herefter uden lovlig ledelse, hvorefter Erhvervsstyrelsen den 18. oktober 2022 har truffet afgørelse om tvangopløsning, jf. selskabslovens § 225 og sendt anmodning om opløsning til Sø- og Handelsretten, lyder det.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Carla Mickelborg, men hun er ikke vendt tilbage. Det er til gengæld lykkedes at få hul igennem til hendes mor Mariane Mickelborg, der dog ikke ønsker at tale om konkursen.

- Ingen kommentar, lyder det kortfattet i telefonen.

Carla og Mariane Mickelborg, datter og mor, er ikke længere forretningspartnere. 
Carla og Mariane Mickelborg, datter og mor, er ikke længere forretningspartnere.
 Foto: Morten Mejnecke

Ifølge de seneste regnskaber for regnskabsåret 2021 var der en formue på 36.828 kr. i holdingselskabet, mens der var slået hul i bunden på kistebunden i det andet selskab.

Her lød egenkapitalen således på -121.837 kr.

Carla Mickelborg fortsætter med at drive sin egen virksomhed GOALS Production ApS, som hun har ejet egenhændigt siden 2015, videre, og her ser økonomien anderledes sund ud.

1.292.165 kr. lød bruttofortjenesten på for regnskabsåret 2021/2022. Det gav et resultat på 408.506 kr., som røg direkte over i firmaets samlede pengebeholdning, der nu lyder på 549.508 kr.

Tidligere i år stiftede influenceren og den tidligere skuespiller anpartsselskabet MonDay Bliss. Så selv om det er slut med at drive familievirksomhed, har Carla Mickelborg sat kursen mod nye forretningseventyr.

Sponsoreret indhold