Kendte19. oktober 2020

Cardi B's datter får autostol til 50.000 kroner

Kendisdatteren Kulture lever et liv de færreste to-årige overhovedet kan drømme om
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega700653_006.jpg
 Foto: MEGA

Den her kan man med garanti ikke få i BabySam.

Rapperen Offset, der en gang i mellem er gift med rapperen Cardi B, har købt en autostol til sin datter, der vil gøre alle de andre børn på Bæverstuen meget misundelige.

Den 28-årige rapper kan på Instagram vise sin datters nye autostol frem, og det er bestemt ikke hvilken som helst slags autostol.

Den er nemlig lavet af bilgiganten Rolls-Royce, og med datterens navn indgraveret i stoffet demonstrerer rapperen, at kun det dyreste er godt nok til sin to-årige datter.

- Autostol til 8.000 (50.600 kroner, red.), og jeg vil vædde med, at den har peanutbutter og syltetøj over det hele om en uge, skriver Offset til billedet af den fancy-schmancy autostol.

Den dyre autostol er ikke det eneste vanvittigt ekstravagante, som rapforældrene har givet deres lille datter, Kulture.

Tidligere på året gav rapperen sin datter en Hermès Birkin-taske. Og hvis du ikke lige var klar over det, så er Birkin-tasken en af verdens dyreste tasker, der oftest koster fra 100.000 kroner og opefter.

Rapparret fik efterfølgende voldsom kritik for det ekstravagante køb til datteren, men den kritik havde "WAP"-rapperen Cardi B ikke meget til overs for.

- Det er ikke op til børnene. Hvis det var op til børnene, ville de være udenfor i bleer. Hvis jeg ser ud som en slem kælling, en dyr kælling, og mit barn ligner en hjemløs, så ville de også snakke lort. Hun skal matche mor.

Sponsoreret indhold