Cardi B skriver historie: Første kvindelige rapper, der går diamant

Cardi B havde en lang dag mandag. 

Hun var stresset, havde øvet hele dagen, og hendes krop gjorde ondt. Men der var alligevel lige nogen, hun skulle møde.

Pladeselskabet, Atlantic, ventede nemlig på hende, for at overbringe nogle helt særlige nyheder.

Og således sluttede Cardis dag med, at hun skrev historie som den første kvindelige rapper nogensinde med et diamant-certifikat.

Det skriver Entertainment Weekly. 

Den flotte hæder fik hun for sin single ”Bodak Yellow” fra 2017, der vidst roligt kan betegnes som dét hit, der for alvor sparkede gang i hendes karriere.

Det betyder altså, at nummeret har solgt 10 millioner enheder, hvilket svarer til ti gange platin.

Her kan du se klippet, hvor Cardi B får overrakt diamantpladen: 

Hendes debut om ”bloody shoes” med den karakteristiske røde sål forvandlede hende fra medvirkende i realityprogrammet ”Love and Hip Hop” til regulær hitkunstner.

 

Efter udgivelsen af hendes ”Invasion of Privacy” er det stort set kun gået én vej for rapperen. Udover den imponerende diamant-rekord, har hendes samarbejde med Megan Thee Stallion ”WAP” for nyligt indbragt dem frem gange platin. Det svarer til 5 millioner solgte enheder.

 

Cardi B med sin elskede mand og baby daddy Offset, der ligesom hustruen er rapper - dog med færre rekorder i bagagen. Sammen har de lille Kulture på to år (Foto: Mega)

Cardi B med sin mand Offset, der ligesom hustruen er rapper - dog med færre rekorder i bagagen. Sammen har de lille Kulture på to år (Foto: Mega)

Cardi B optræder i weekenden ved uddelingen af Grammy Awards.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close