Cardi B overrasker: Bruger styrtende med penge på coronatests

Foto: MEGA

Cardi B bliver testet for coronavirus cirka fire gange om ugen - og hun betaler kassen for det.

Den 28-årige rapper og resten af hendes hold betaler dyre domme for coronatestene. De betaler cirka 250 amerikanske dollars, svarende til cirka 1500 danske kroner, for hver test, skriver hun på Twitter.

Det svarer til, at Cardi B på ugentlig basis spenderer 6000 danske kroner på at blive testet for coronavirus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Cardi B bruger kassen på coronatests. (Foto: MEGA)

- Det er seriøst en ny forretning, skriver hun.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Det får dog flere på Twitter til at undre sig, og nogle går da også Cardi B på klingen - for hvorfor betaler hun dyre domme for tests, når man bare kan få dem gratis?

Men til det har Cardi B er svar klar:

- Det er gratis, når du går til lægen "and shit", men når det er til arbejde, og når folk skal teste dig hjemme hos dig selv, så er det ikke gratis, skriver "WAP"-rapperen.

Hun forklarer, at hun er nødt til at blive testet i det omfang, fordi hun kan blive sagsøgt, hvis hun får coronavirus. Hun kan også være årsagen til, at en virksomhed bliver sagsøgt, hvis hun under en opgave har coronavirus.

Cardi B pointerer, at det burde være regeringen, der pungede ud og ikké hende.

At Cardi B overhovedet kan blive testet fire gange om ugen, er der en sygeplejerske på Twitter, der kalder for en luksus, da vedkommende selv aldrig bliver tilbudt tests.

- Altså, det her tweet handler ikke om at brokke sig, det handler om KAPITALISME! Hvordan covid er blevet en forretning, og som om det her var en del af planen. Hvordan kan I blive sure på mig, fordi det er et krav at blive testet? Hvis du skyder en reklame, så skal selv rengøringspersonalet lade sig teste to gange, skriver rapperen.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

I USA var er kurven for antal nye smittetilfælde nedadgående. Kurven toppede 8. januar med cirka 300.000 nye tilfælde. Mandag lød antallet på 139.293 nye tilfælde.

I alt er 443.275 amerikanere døde med coronavirus.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close