Kendte27. juni 2020

Cardi B lagt for had: Nu svarer hun igen

Den amerikanske rapper Cardi B er kommet i seriøs modvind efter anklager om falske profiler på sociale medier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega644180_005.jpg
 Foto: MEGA

Det er aldrig godt, når Twitter-universet beslutter sig for at dømme dig ude, og i disse dage er det rapper Cardi B, det går ud over.

"Money"-rapperen er nemlig blevet beskyldt for at have oprettet en såkaldt "finsta" - altså en hemmelig Instagram-profil. Her skulle hun angiveligt have skrevet negative ting om andre kendte kvindelige kunstnere.

Resultatet har indtil videre været, at hashtagget #CardiBIsCanceled og #CardiBIsOverParty har trendet på Twitter, men det vil den 27-årige rapstjerne ikke finde sig ud.

- Så jeg vågnede op. Jeg kan se, at der er nogen, der prøver at lave den her "Cardi B er aflyst"-fest. Jeg kan se de her folk, som jeg går ud fra, at de redigerer eller påstår, at jeg har en falsk Instagram, skriver Cardi og fortsætter:

- De her folk må tro, at jeg er en 15-årig pige, og de påstår, at Lil Kim og min hårstylist, makeup-artist og søster følger den her profil. Det har de aldrig gjort. De har endda lavet falske photoshoppede kommentarer fra min hårstylist, som er blevet bevist falske.

Ifølge flere Twitter-brugere har den angiveligt falske profil været ude efter både rapperen Nicki Minaj og sangeren Ariana Grande.

- Ariana Grande? Jeg har ikke en gang et problem med hende. Hvorfor skulle jeg tale om hende? Jeg kan lide hendes musik. Jeg har aldrig haft et problem med hende. Doja Cat, Megan Thee Stallion... Jeg ved ikke, hvorfor I så gerne vil have mig til at have problemer med de her mennesker, raser Cardi.

Cardi B har tidligere haft en famøs beef med kollegaen Nicki Minaj, der blandt andet resulterede i, at de to rappere kom op og slås til en fest under modeugen i New York i 2018.

Cardi B har senere forklaret, at deres sammenstød handlede om, at Nicki Minaj havde kastet nogle ikke helt så søde kommentarer efter Cardi omkring hendes nyfødte datter.

https://imgix.seoghoer.dk/mega273861_001.jpg
 Foto: MEGA

Cardi B kaster sin sko efter Nicki Minaj til modeugen i New York i 2018. (Foto: MEGA)

Sponsoreret indhold