Kendte 1. april 2020

Cardi B afvist: Må ikke samle ind til Joe Exotics lødsladelse

Den amerikanske crowdfunding-hjemmeside "GoFundMe" vil ikke lade rapstjernen samle ind til Joe Exotic fra Netflix-hittet "Tiger King"
Foto: MEGA

Ligesom rigtig rigtig mange andre Netflix-brugere og karantæneramte bingewatchers i hele verden gav den 27-årige rapper Cardi B sig også til at se "Tiger King" i weekenden. 

Tv-serien, som klodens coronafokuserede befolkning tilsyneladende har haft hårdt brug for, begejstrede i dén grad også "I Like It"-sangerinden, der tweetede undervejs, mens hun så det skingrende persongalleri udfolde sig gennem syv afsnit. 

Men hvor de fleste har lidt svært ved entydigt at vælge hold, så er Cardi efter hele serien ikke i tvivl om, hvem der er skurk, og hvem der er helt. 

"De grisser Joe til igen og igen.. Hvem synes I er mest galt på den? Narcissistiske Joe eller grådige Carol? spørger hun i første omgang sine 10,8 millioner følgere. 

Lidt senere har hun dog ikke længere brug for folkets mening. 

"Jeg er ved at starte en gofundme (indsamlings-kampagne red.) for Joe Exotic. Han skal befris," skriver hun og refererer til Exotics nuværende situation. En årelang fængselsstraf for lejemord. 

(Foto: Netflix)

En af hovedpersonerne i "Tiger King", Joe Exotic, som ejede en privat zoo og 200 tigre, har fået en fan i rapstjernen Cardi B. Foto: Netflix

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hendes Exotic-support blev hurtigt gjort umulig. En repræsentant for GoFundMe udtaler til TMZ, at det strider mod reglerne at samle penge ind til at forsvare indsatte, der er fængslet for voldelige handlinger. 

Siden har Cardi B svare igen på indsamlingshjemmesidens svar - og det viser sig, at hun nok ikke var så alvorlig omkring sine planer om at få Joe Exotic løsladt. 

"OMG, jeg lavede sjov," skriver hun. 

Dog understreger hun i sit opslag, at hun er vild med ham, og at hun stadig mener, at Exotic havde været bedre tjent med en anden juridisk støtte, da han fik sin straf. 

Sponsoreret indhold