Kendte22. oktober 2016

"Candy Crush Saga" bliver til TV-show

Det verdenskendte og svært populære mobilspil “Candy Crush Saga” bliver til et TV-show på amerikansk tv.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5609225a.jpg
 Foto: All Over Press

Har man lyst til slik eller søde sager, er der et spil på mobilen, man skal holde sig fra. Det er der dog mange, der nægter, for spillet “Candy Crush Saga” er populært som aldrig før. Faktisk er spillet nu blevet så populært, at den amerikanske TV-station CBS Entertainment har besluttet at lavet spillet om til et live TV-show.

Det er Matt Kunitz, der skal stå for udviklingen af TV-programmet, der får en varighed på en time. Matt Kunitz har blandt andet stået for udviklingen af programmerne ”Fear Factor” og ”Wipeout”, og det forventes, at det nyt ”Candy Crush”-show vil have lignende fysiske udfordringer, hvor der samtidig benyttes en kreativ form for teknologi.

Foruden CBS Entertainment, er både Lionsgate og King(firmaet, der har udviklet det originale mobil-spil) med inde over udviklingen af programmet, der stadig ikke har fået en udgivelsesdato eller navnet på en vært.

Direktøren for CBS Entertainment, Glenn Geller, forklarer, at han selv, som så mange andre, er kæmpe fan af ”Candy Crush Saga”.

- Vi er kæmpe fans af Candy Crush, og som så mange andre kender vi suget i maven, når man når op til et nyt level, siger han i en artikel via CBS.

Foruden ”Candy Crush Saga” findes der flere forskellige spil af slikuniverset som ”Candy Crush Jelly” og ”Candy Crush Soda”, der dog også går ud på at matche tre eller flere af den samme slags slik.

Har du lyst til at forsøge dig med andre sjove spil, kan du besøge SE og HØRs Casino med gratis spil og masser af sjov.

Sponsoreret indhold