Kendte19. juni 2020

Camilla Ottesen skal skilles

Den populære tv-vært Camilla Ottesen skal skilles efter 17 års ægteskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20181011_han0732.jpg
 Foto: Hanne Juul

47-årige TV3-vært Camilla Ottesen og hendes ægtemand gennem 17 år, Anders Hedme, skal skilles.

Det oplyses i en pressemeddelelse fra hendes arbejdsplads NENT Group og TV3.

”Efter 20 års samliv og ægteskab har min mand og jeg desværre besluttet at gå hver til sit. Vi skilles som gode venner med gensidig respekt for hinanden, og vi beder om forståelse for, at vi af respekt for vores børn ikke ønsker at uddybe beslutningen yderligere," lyder det.

https://imgix.seoghoer.dk/camilla_ottesen_og_anders_hedme2.jpg
 (Foto: Aller Media DK)

Camillia og Anders har sammen datteren Viola og sønnen Viggo. Foto: Aller Media

Parret blev gift i 2003, og efter 12 og et halvt års ægteskab sagde de ja til hinanden på ny.

I anledning af deres kobberbryllup fornyede de deres løfter til hinanden.

Her overraskede Anders og Camilla gæsterne ved senere på aftenen at trække i det tøj, som de blev gift i 12 og et halvt år forinden.

- Så kom Pia Allerslev og viede os hjemme i stuen. Det var så fedt, fordi ingen vidste noget, fortalte Camillia dengang i BILLED-BLADET.

SE og HØR har for et par dage siden forsøgt at få en kommentar fra parret, men de ønskede ikke at be- eller afkræfte skilsmissen på daværende tidspunkt.

I 2011 rev familien et år ud af kalenderen og flyttede fra Amager til Sydafrika, for at "være sammen på en hel ny måde".

- Jeg har lyst til, at vi som familie rykker et skridt tættere på hinanden. At vi har mere tid til hinanden. Her har vi ikke de samme pligter som hjemme, hvor dagene er så rutineprægede, at vi gør ting uden overhovedet at tænke over dem, fortalte Ottesen, der selv har rejst en del som barn.

Camilla Ottesen har en lang karriere som tv-værtinde bag sig. Oprindeligt uddannede hun sig til rentegner i reklamebranchen, hvorefter hun fik sit første tv-job på Viasat-kanalen ZTV.

Efter sin tid i DR's Børne- og Ungeafdeling blev hun vært på Go' Morgen P3.

Siden fulgte værtstjanser på "Melodi Grand Prix" i 2008, "Ønskehaven" på DR1, "Fangerne på Fortet", og "Boligkøb i blinde" - begge på TV3.

Sponsoreret indhold