Kendte30. december 2019

Caitlyn Jenner sagde undskyld til alle børnene

Tidligere på måneden var Cailtyn Jenner med i det britiske realityprogram "I'm a celebrity... Get me out of here". Det sendte uberettiget kritik i retning af hendes familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega564839_003.jpg
 Foto: MEGA

Caitlyn Jenners mange børn blev udsat for barsk kritik, da realitystjernen tidligere på måneden var med i det britiske realityprogram "I'm a celebrity... Get me out of here".

Da Caitlyn blev stemt ud af den australske jungle, var der nemlig ikke nogen familiemedlemmer, der stod klar til at tage imod hende. Hvilket ellers kutymen i realityshowet.

Det betød af Kardashian/Jenner-familien lynhurtigt blev kritiseret af fans af programmet.

For hvorfor var der ikke nogen af dem, der havde taget sig tid til at rejse til Australien for at være der for Caitlyn Jenner?

Artiklen fortsætter efter tweetet

Lynhurtigt var der dog flere af familiemedlemmerne, der gik ud og forsvarede sig selv.

Blandt andet Brandon Jenner og Kim Kardashian. Der var nemlig aldrig nogen fra produktionen, der havde spurgt dem, om de havde lyst til at være med i programmet i forbindelse med Caitlyns deltagelse.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Nu fortæller Cailtyn Jenner da også, at det var hendes egen skyld, at hun ikke fik besøg fra nogle af sine familiemedlemmer. Ligesom hun også har givet dem en undskyldning for den uberettigede kritik, som de blev udsat for i dagene efter deltagelsen.

Det gør hun i et interview med DailyMail.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega564839_006.jpg
 Foto: MEGA

Caitlyn Jenner i forbindelse med sin deltagelse i "I'm a celebrity... Get me out of here". (Foto: MEGA)

- Min familie er meget berømte, fortæller hun til DailyMail og fortsætter:

- Jeg spurgte aldrig nogen af dem, om de ville komme ned, eller forventede det - De har alle virksomheder og familier. Jeg var skuffet over, at de fik kritik for det.

- Da showet var slut, skrev eller ringede jeg til alle børnene for at undskylde.

Kardashian/Jenner-familien var altså lovligt undskyldt, da ingen af dem dukkede op i Australien for at heppe på Caitlyn Jenner i realityprogrammet.

Sponsoreret indhold