Buschauffør kørte passager på hospitalet: Nu bliver Karlo hyldet

Buschaufføren Karlo måtte forleden tage en anden rute, da en af passagerne havde brug for lægehjælp - OBS: Dette modelbillede er fra Aarhus

Buschaufføren Karlo måtte forleden tage en anden rute, da en af passagerne havde brug for lægehjælp - OBS: Dette modelbillede er fra Aarhus

Foto: MoviaArbejdsdagen udviklede sig en smule mere anderledes - og ganske mere dramatisk - for buschaufføren Karlo i Randers. For da den erfarne buschauffør forleden skulle styre bybussen fra Busterminalen mod Agerskellet, måtte han pludseligt skifte kurs og køre mod hospitalet.

Én af passagerne havde nemlig brug for lægehjælp:

- Der kommer en dame ind og sætter sig i bussen. Pludselig rejser hun sig igen og stormer ud af bussen. Det prøver jeg jo så tit, men så kan jeg se, at det bløder lidt, og lige pludselig vælter blodet ud, og der samler sig en hel blodpøl foran hende, fortæller Karlo til Randers Amtsavis ifølge bt.dk.

LÆS OGSÅ: Ha ha: Er dette Aarhus' mest festlige chauffør?

Resolut hoppede Karlo ud af bussen og fik overtalt kvinden - der på det tidspunkt havde søgt hvile på en bænk - om at sætte sig ind i bussen igen. Derfra gik turen mod hospitalet i Randers.

- Jeg overvejede, om jeg skulle ringe efter en ambulance, men tænkte, at inden vi fik ringet og forklaret, hvad det drejede sig om, så kunne jeg køre op med hende på den halve tid, forklarer Karlo, som tilføjer, at ingen af de andre passagerer havde noget imod omvejen, nu hvor kvinden tydeligvis havde brug for hjælp.

Damen med blodtuden er 70-årige Lene Knudsen. Heldigvis er hun igen på højkant, og hun har nu taget kontakt til Randers Amtsavis for at fortælle om dét, hun kalder "en god gerning".

LÆS OGSÅ: Kan denne reklame få dig til at tage bussen?

Avisen har mødtes med Karlo, som har fortalt historien - og avisen har belønnet den snarrådige chauffør med en stor buket blomster:

- Det synes jeg, han fortjener. Det er da en sjældenhed, at der er så meget hjælpsomhed til, siger Lene Knudsen til Randers Amtsavis ifølge bt.dk.

Karlo fortalte også sin arbejdsplads om den alternative rute, og også her mødte han kun positive tilbagemeldinger

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close