Kendte18. august 2022

Burhan G brager på Bornholm

Kun seks gange har Burhan G spillet i år, og denne aften gav han den alt

Musikken spiller på Wonderfestiwall

LÆS OGSÅ: Veldrejet smørtenor i lædersmækbuks

- Det her er sjette gang i 2022, at nogen får lov at høre Danmarks indiskutabelt bedste popsanger.

Sådan præsenterer Peter Falktoft torsdag aften Burhan G under den bornholmske festival Wonderfestiwall.

Og at dømme ud fra publikums reaktion kan de kun tilslutte sig den holdning. Måske fordi det kan blive sommerens sidste store koncert med den populære smørtenor.

I sorte læder-lignende smækbukser træder Burhan G ind på scenen med bøllehatten trukket ned over øjnene. Helt som han da tidligere i år lagde Tinderbox ned i Odense.

Sammen med bandet "The super nature", der udelukkende består af kvinder, indleder han med et kæmpehit og pyro, der får alle til at svede en smule mere, end de allerede gør.

Og er man i tvivl om, hvem der står på scenen, bliver det i hvert fald slået godt og grundigt fast med sangen "Burhan G".

Men dem, der står blandt publikum, ved godt, "hvem der er på spil" i dag.

Til sangerens spørgsmål om hvor mange der har været med ikke bare fem år, to år men fra begyndelsen, skriger de nemlig højt "miiiiig"!

Det samme gør de, da Burhan G først smider jakken, og derefter lader selerne fra bukserne falde af skuldrene. Igen helt som på Fyn tidligere på sommeren.

Med et par sange acapella, hvor hele publikum er med, må det være svært for Burhan at acceptere, at han nu har spillet den måske sidste afgørende koncert i år.

Vi tager da gerne en mere, lyder folkets røst fra det bornholmske.

Sponsoreret indhold