Kendte27. december 2022(opd. 27. december 2022)

Bubbers kone tjener kassen

Efter Bubber er kommet ind i hendes liv, har Signe Rossing har øget indtjeningen i sin børnetøjsbutik
Der er gang i børnetøjssalget hos fru Bubber.
Der er gang i børnetøjssalget hos fru Bubber.
 Foto: Birger Storm

Kendte mennesker sælger. Og tv-værten Bubber er åbenbart ikke noget dårligt blikfang, hvis man vil reklamere for sit firma.

Bubbers kone siden 3. september, 44-årige Signe Meyer Rossing, har i hvert fald fået masser af nye kunder ind i sin børnetøjsbutik Kalle Børnetøj & Sko ApS.

Det seneste regnskab, der dækker perioden 1. juli 2021 til 30. juni 2022, viser, at indtjeningen i løbet af året er buldret fremad; fra 4,6 til 7,3 mio. kr.

På bundlinjen er overskuddet næsten tredoblet - fra en enkelt million til over 2,7 mio. kr.

Formuen i Kalle Børnetøj & Sko er opgjort til næsten 3,8 mio. kr.

Signe Rossing ejer Kalle Børnetøj & Sko sammen med sin mor. Virksomheden, som har omkring 15 fuldtidsansatte medarbejdere, sælger sine varer gennem en web-butik samt en fysisk butik i Charlottenlund.

Signe Rossing og Bubber alias Niels Christian Meyer giftede sig 3. september. Parret har sammen sønnen Alfred på to år, som til foråret bliver storebror.

Fra et tidligere forhold har Signe Rossing tre sønner. 58-årige Bubber har tre børn sammen med eks-konen Christina Ibsen Meyer.

Hvor meget Bubbers kendisfaktor har påvirket omsætningen i sin nye kones virksomhed er vanskeligt at opgøre præcist. Men det er et faktum, at bruttofortjenesten i Kalle Børnetøj & Sko ApS er steget konstant, siden det i 2019 kom frem, at Bubber dannede par med hende.

Om Bubber-effekten og den ekstra medie-opmærksomhed var årsagen til, at rambuktyve to gange i januar 2020 blev inspireret til at bryde ind i Kalle Børnetøj for at stjæle kostbare jakker, skal være usagt.

Bubbers eget firma, Bubber Unlimited ApS, formåede i det seneste regnskabsår ”kun” at skabe en bruttofortjeneste 473.171 kr. og afleverede et underskud på knap 21.000 kr.

Det er i øvrigt tredje år i træk, Bubber Unlimited har underskud.

Sponsoreret indhold