Kendte 18. april 2022

Bubber viste sønnike frem: Fars dreng

Familien var med på lægterne, da tv-værten var tilbage i manegen
(Foto: Hanne Juul)

Alfred! Hånden op, hvis du synes, cirkus er godt!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stoltheden lyste ud af Bubber, 57, da han forleden viste sønnen frem til premieren på Cirkus Arenas nye show “Cirkus ifølge Bubber 2”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

“Fars dreng”, kaldte Bubber sin lille efternøler – og kærligheden lyste da også ud af den stolte far til fire. (Foto: Hanne Juul)

– Han siger jo ikke så meget, men han klapper, han nyder det, og han synes, det er fantastisk, lød det om Alfreds interesse for cirkus.

Med til premieren var også Bubbers kæreste, Signe Rossing, 43, som han skal giftes med til september.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

– Hun er fantastisk! fastslog Bubber om Julie Berthelsen, 42, der sammen med ham står i spidsen for dette års cirkusforestilling.
– Det er anderledes, det er vildt, det er stort, det er spændende – og det har været rigtig hårdt her i starten. Men allermest er det sjov, fortalte sangfuglen. (Foto: Hanne Juul)

– Vi har fundet en dato, og vi glæder os, jublede tv-værten, som dog ikke ville røbe mere, end at det formentlig bliver et bryllup hjemme hos dem selv.

– Vi har ikke sendt invitationer ud endnu, lød det.

Vil være far

Abdel Aziz Mahmoud, 38, ankom sammen med sin veninde og tidligere kollega Anne-Katrine Bondo og hendes børn, Ellen på ni år og syvårige Hans.

– Hvert år har jeg været sådan lidt: “Hvorfor får jeg billetter til cirkus?” Det kan være, jeg skal tage det som en hentydning, fortalte Abdel.

– Kunne du selv tænke dig at få børn en dag?

– Ja, afslørede “Go’ aften Live”-værten og uddybede:

– Der kommer nok børn en dag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Abdel Aziz Mahmoud fulgtes med veninden og eks-kollegaen Anne-Katrine Bondo og hendes to børn. (Foto: Hanne Juul)

– Er det inden for den nærmeste fremtid?

– Det kunne være. Det er jo lidt sværere, når man er to mænd. Man skal lige have mindst en tredjepart med inde over. Men ja, det vil jeg ikke afvise, at der kommer. Nærmeste fremtid er nok en god formulering. Det er ikke om lang tid – helst, lød det fra Abdel, der i 2018 blev gift med Andreas Gylling Æbelø.

Sponsoreret indhold