Kendte 9. april

Bubber far for femte gang: Det føles bare rigtigt

Før ville tv-værten have forsvoret, at han skulle blive far i en alder af 58. Nu er han vild med sine to små poder
Bubber
Bubber er ellevild med sin lille datter, der er hans femte barn.
Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Bubber vært på program om sidespring: - Jeg lover aldrig at være utro igen

En gang forstod han måske ikke helt de mænd, der fik børn i en høj alder. Men efter Bubber først blev far til Alfred for to år siden og forleden kunne ønske sin lille datter velkommen, er han blevet klogere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Før i tiden sagde jeg, at det der med gamle mænd, der starter forfra med nye børn: “Hvad er det for noget?”. Men når man står der, føles det jo bare rigtigt. Jeg har ændret mening, for jeg kan da godt se, at det er vigtigt, at Alfred får søskende, siger Bubber, 58, til SE og HØR, da han forleden var konferencier for en indsamling for den velgørende organisation Gadens Børn.

Selv om søvnen er sparsom, så er han og konen, Signe, lykkelige for det nye familiemedlem, der kom til verden torsdag den 23. marts.

Datter med gulsot

– Hun er så skøn. Jeg ved ikke hvem af os, hun ligner. Hun ligner nok mest Alfred. Jeg kiggede tilbage og så et billede af ham, da han var to eller tre dage gammel, og der tænkte jeg, at de var one of a kind. Men hun ændrer sig for hver time, der går. Så retter noget sig ud og så sker der noget andet. Det er utroligt.

Bubber
– Hun er så skøn, siger Bubber om det nyankomne familiemedlem.
Foto: Mikael Rieck

– Og så er hun ret smuk, for hun har gulsot, så hun ligner en, der lige har været på ferie. Og huden er helt fin. Men om to-tre uger så begynder kroppen at afsondre, så der sker noget, beretter den lykkelige far.

Et mirakel

Sønnen Alfred på to år er blandt dem, der skal vænne sig til, at der er kommet en lille ny i familien.

– Alfred har jo tænkt: “Hvad fanden, sker der nu lige her?”. Men det er gået så pissegodt. Da han fandt ud af, at hun skulle sove her, der købte han ind på, at det måtte være noget, der hørte til. Man kan jo dårligt selv fatte det. Sådan er det jo.

Bubber, Signe Rossing og Alfred
Bubber og Signe har i forvejen sønnen Alfred på to år.
Foto: Jacob Ljørring

Det er jo et lille mirakel og bare det at alting er der, 10 fingre og 10 tæer, men også at der er reaktion, og at hun instinktivt søger og kan sutte og sanse og er vågen. Det er dejligt, siger Bubber.

Hvad den lille pige skal hedde, er endnu ikke afklaret.

– Vi har flere navne oppe at vende, men vi kan ikke blive enige. Vi jonglerer med forskellige navne, men hun får sgu nok et navn. Hun skal ikke hedde nummer fem, slår han fast med et smil.

Far-søn-tid

Selv om han er far til en nyfødt, har Bubber ikke kunnet gå på barsel. For han har forpligtelser såsom Gadens Børn, der skal varetages.

– Jeg har været på job undervejs. Jeg var ude at lave nogle optagelser i fredags (dagen efter fødslen, red.). Sådan er det. Og jeg har ting i kalenderen, der skal passes, siger han.

Bubber
Selv om han lige er blevet far, passede han sine pligter som konferencier til fordel for Gadens Børn, og han er også klar med Cirkus Arena, hvor han sammen med Julie Berthelsen styrer showet.
Foto: Mikael Rieck

Da Alfred blev født, var der coronanedlukninger, og det betød, at Bubber var sammen med sin søn i døgndrift det første lange stykke tid.

– Så han går lige så meget til mig som til sin mor. Snart skal jeg i gang med cirkus, og Signe tager med i det omfang, hun kan. Hun har sin butik, så hun kan ikke være med hele tiden, så vi tager frem og tilbage. Og det betyder, at jeg desværre ikke kommer til at have hende på samme intensive måde som Alfred, lyder det fra Bubber.

Barnestop

Han slår fast, at han ikke bliver far til seks. Fem må være nok.

– Der kommer et tidspunkt, hvor det bliver patetisk. Nu må det også være slut. Ikke flere børn. Signe vil heller ikke have flere, understreger han.

Bubber og Signe Rossing
Parret blev for nylig gift og er nu en lille kernefamilie med to børn. Bubber har desuden tre voksne børn, mens Signe har tre sønner fra et tidligere forhold.
Foto: Mikael Rieck

Han fortryder dog på intet tidspunkt at blive far i en alder af 58.

– Det giver et kick. Det er ægte og det er virkeligt. Selvfølgelig har alder en begrænsning, men jeg har overskuddet.

Sponsoreret indhold