Kendte19. oktober 2022 (opd. 21. oktober 2022)

BTS-stjerne udgiver sit første soloprojekt

Snart lander det seneste soloprojekt fra et af de tidligere medlemmer af k-popgruppen BTS
Jin
Jin er den seneste fra K-popbandet, der udgiver et soloprojekt.
 Foto: Ritzau Scanpix

SENESTE: Artiklen er opdateret med præciseringer af, hvad status på BTS som gruppe og solister er i dag

Det er ikke længe siden, at det sydkoreanske K-popfænomen, BTS, besluttede sig for at holde en pause. Det har dog ikke forhindret dem i at holde koncerter.

Men i sommeren 2022 lød det, at de syv bandmedlemmer ønskede at fokusere på individuelle projekter, og allerede i næste uge lander så et soloprojekt fra bandmedlemmet Jin.

Det skriver Reuters.

Nærmere bestemt er der tale om singlen "The Astronaut", der udkommer fredag den 28. oktober.

– Da det er en sang lavet med så meget kærlighed til fansene, håber vi, at 'The Astronaut' kan være en gave til jer alle sammen, lyder det fra musikselskabet Bighit Music / Hybe.

Også J-hope har udgivet sit eget album "Jack in the Box" og tidligere år gik han solo på scenen til "Lollapalooza the Music Festival" i Chicago med sin egen koncert.

Den nye sang fra Jin udkommer lige inden, at K-popsangeren skal tjene i militæret. Tidligere på ugen blev det nemlig vedtaget, at alle sydkoreanske boybandmedlemmer fra BTS skal i militæret ifølge sydkoreansk lov.

Loven har dog visse undtagelser, heriblandt at meriterede atleter og dansere kan fritages, da de menes at styrke landets omdømme gennem deres virke.

Derfor har flere politikere også slået et slag for, at K-popstjernerne som BTS bør falde ind under undtagelsen.

Jin, hvis rigtige navn Kim Seok-jin, ansøgte da også oprindeligt om udsættelse, men han har nu trukket ansøgningen tilbage og skal derfor i værnepligt som planlagt.

Sponsoreret indhold