Kendte19. juli 2020

Bryce Dallas viser vilde mærker efter indspilning af ny ”Jurassic World”-film

Det er bestemt ikke barnemad at være en godt betalt skuespiller i Hollywood. Det beviser skuespiller Bryce Dallas, der er i fuld gang med de sidste optagelser til den næste ”Jurassic World”-film
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hnphotos082719.jpg
 Foto: MEGA

Selvom coronavirussen endnu ikke er helt forsvundet, hverken herhjemme eller i udlandet, så er rigtig mange mennesker gennem de sidste måneder begyndt at vende tilbage til deres arbejde.

Det gælder også de store Hollywood-stjerner, der skal have gjort deres næste blockbuster-film færdige.

Herunder er blandt andet den 39-årige Bryce Dallas, der spiller rollen som Claire Dearing i ”Jurassic Park”-spinoff filmene "Jurassic World".

For hun og hendes skuespillerkollega Chris Pratt var nemlig i fuld gang med at færdiggøre scener til den tredje film i serien, "Jurassic World: Dominion", da corona ramte og produktionen måtte stoppe.

Men nu er hun igen tilbage på settet, og det er åbenbart nogle ret vilde og krævende scener, hun skal være en del af.

På sin Twitter-profil, har hun nemlig delt en række billeder, der viser en masse, kæmpestore blå mærker, som stjernen har pådraget efter at have lavet sine egne stunts i den nye film.

- Hænderne i vejret, hvis du også er glad for at lave stunts igen, startede hun sit opslag på den sociale platform.

Nedenunder svarede Chris Pratt så, at hun var nødt til at vise billederne af hendes mærker – og det gjorde hun så.

Og det ser bestemt ud som om, det må have været nogle ret heftige øvelser, hun har haft gang i.

Men trods voldsomme mærker og ømme arme, så lader det til, at glæden er stor for at være tilbage i de vante rammer.

Der er også tidligere blevet afsløret luftfotos fra settet, der viser, at filmen blandt andet kommer til at rumme et voldsomt flystyrt i et arktisk miljø, så det kunne godt tyde på, den tredje film i rækken bliver propfyldt med dramatiske kampe og ulykker.

Ifølge mediet Deadline, så bliver castet jævnligt testet for corona, så de kan fortsætte produktionen, og filmen fortsat kan have premiere næste år som planlagt.

Sponsoreret indhold