Kendte 11. januar

Brutal hån: Austin Butler bliver mobbet efter takketale

Den 31-årige filmstjerne vandt natten til onsdag en Golden Globe for sin præstation som Elvis i filmen af samme navn
Austin Butler kysser sin statuette til Golden Globes.
Austin Butler kysser sin statuette til Golden Globes.
Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke nogen hemmelighed, at Elvis Presley havde en helt særlig og karakteristisk stemme og måde at snakke på.

Noget, som Austin Butler øvede igen og igen og igen, da han skulle spille rollen som den afdøde sangstjerne i filmen "Elvis".

Og man må i den grade sige, at hans øvelser bar frugt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 31-årige skuespiller er i hvert fald blevet hyldet til den helt store guldmedalje for sin præstation som Kongen af Rock 'n' Roll, og natten til onsdag vandt han sågar en Golden Globe.

- Wow, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige, lød det fra Austin Butler i sin takketale, hvor han også nævnte Brad Pitt og Quentin Tarantino som sine store idoler.

- Jeg kan slet ikke forstå, at jeg nu står her, lød det videre fra den tydeligt rørte skuespiller.

Austin Butler er dog ikke blevet hyldet for sine fine ord under talen. Nej, han bliver i stedet mobbet på sociale medier.

Det skriver Page Six.

Det skyldes, at han på ingen måde har lagt sin Elvis-accent på hylden, selvom det efterhånden er over et halvt år siden, den udkom, og altså endnu længere tid siden, optagelserne kom i hus.

Og derfor forstår mange ikke, at skuespilleren stadig snakker som den afdøde stjerne.

- Så den falske accent er altså bare Austin Butlers stemme nu eller hvad?, skriver en bruger på Twitter for eksempel.

- Austrin Butler tager altså det der "method acting" ALT for langt med den stemme i sin takketale, lyder det fra en anden.

Selvom Austin Butlers måde at tale på altså falder mange for brystet på sociale medier, så tyder det ikke på, at det generer hverken Elvis Prestleys enke, Priscilla, eller datteren Lisa Marie.

De to var i hvert fald til stede i salen under skuespillerens takketale, og de så tydeligt rørte ud, da han hyldede den ikoniske sanger, der døde af et hjerteanfald som 42-årige i 1977.

Austin Butler har tidligere udtalt, at han har haft svært ved at få sin egen stemme tilbage efter at have spillet Elvis.

- Jeg er begyndt at spørge folk, om jeg snakker med min rigtige stemme, fordi den her stemme føles som min rigtige stemme, sagde han i juni 2022 og fortsatte:

- Det er en af de ting, hvor der visse omstændigheder, der trigger det. Når du lever med noget i to år og laver intet andet, så tror jeg ikke, du kan gøre for det. Det bliver bare en del af dig.

Sponsoreret indhold