Kendte24. maj 2022

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz holdt millonbryllup: Men de sparede ét sted

Der var umiddelbart ikke sparet på noget, da Brooklyn Beckham og hans forlovede lod sig gifte i april. Men nu viser det sig, at ikke alting kostede dem en formue
Brooklyn Beckham og Nicola Peltz
Brooklyn Beckham og hans hustru sparede ikke umiddelbart på noget, da de blev gift i april. Der var dog én ting, de ikke kastede mange penge efter.
 Foto: gilbertflores@broadimage / MEGA

Den 23-årige Beckham-søn gik ned på et knæ for kæresten, Nicola Peltz i sommeren 2020, og i april kunne de to endelig sige deres “ja” til hinanden.

Det skete under et storslået bryllup, der kostede parret mere end 26 millioner danske kroner.

Der var altså ikke sparet på noget – hverken når det kom til brudens kjole, de flotte omgivelser eller de festlige indslag.

Men nu viser det sig, at der alligevel var enkelte steder, hvor parret blev enige om at skære lidt ned på budgettet.

Artiklen fortsætter under opslaget

I et nyt interview med Vogue afslører parret nemlig, at de to sørgede for, at der til natmad kom en foodtruck forbi med fastfood fra kæden Wendy’s.

Den stod derfor på snaskede cheeseburgere og kyllingenuggets til de sultne gæster.

– Det var faktisk min idé, den perfekte prik over i’et, fortæller Brooklyn i interviewet, der sammen med sin hustru og alle gæsterne glædeligt spiste løs, da trucken kom forbi.

Udover prisen på burgere og nuggets nok er en lidt anden, end den øvrige mad, som gæsterne fik serveret, så scorede parret nok også en god deal på trucken.

Peltz far er nemlig investor i fastfoodkæden.

Hvordan selve brylluppet og festen skulle foregå har da også været oppe at vende et par gange for det fortsat nygifte par.

– Mens verden stadig var i lockdown, der gennemgik vi flere forskellige versioner af, hvordan vi ønskede, vores bryllup skulle være, lyder det fra Nicola, der understreger, at parret var i tvivl om, hvor stort det hele skulle blæses op.

– Men i sidste ende besluttede vi, at vi ønskede et stort bryllup så snart, det var muligt og sikkert at gøre. Og det er vi så glade for, at vi gjorde, fortæller hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz
Brooklyn Beckham og Nicola Peltz blev gift i april 2022.
 Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA

Parret mødte hinanden for første gang under musikfestivalen Coachelli 2017. Men det var ikke kærlighed ved første blik.

De to stødte ind i hinanden igen under en Halloweenfest, hvor romantikken for alvor begyndte at blusse op.

Sponsoreret indhold