Kendte18. oktober 2022

Brooklyn Beckham i tårer: Farlig udfordring

Brooklyn Beckhim var i tårer, efter han prøvede farlig udfordring
Tårerne strømmede ud af Beckhams øjenkroge efter udfordringen.
Tårerne strømmede ud af Beckhams øjenkroge efter udfordringen.
 Foto: Skræmdump/Instagram @brooklynpeltzbeckham

Vi kender alle, at man kan begynde at svede lidt og få tårer i øjenkrogen, når der kommer stærk mad indenbords, men kendissønnen Brooklyn Beckham har taget den skridtet videre.

Han deltager nu i “one chip challenge”, der lige nu går viralt på sociale medier, hvor det handler om at holde masken så længe som muligt uden at spise eller drikke noget som helst, efter man har spist en vanvittig stærk chip med, der er lavet på verdens stærkeste chili, Carolina Reaper.

I videoen, som Beckham har lagt på Instagram, holder han heller ikke særligt længe, før han er nødt til at tage et glas mælk og noget hvidt brød.

Og chili-chippen er endda så stærk, at tårerne triller ned ad kinderne på aspirerende kok.

Det er firmaet Paqui, der står bag udfordringen og chippen, og ikke nok med, at chippen ser farlig ud, så er der ifølge Daily Mail flere historier om personer, der er blevet hentet med ambulance efter at have prøvet udfordringen.

I kommentarsporet på Brooklyn Beckhams video, er der også folk, der advarer om udfordringen.

Blandt andet en kvinde, der til dagligt arbejder på et hospital.

”!!!!Spis ikke de her chips!! Jeg har haft syv børn på min skadestue på grund af de her chips,” skriver brugeren chealsearae92_.

Chipfirmaet Paquis skriver da også, at man ikke skal give sig i kast med udfordringen, hvis man er følsom over for stærk mad, allergisk over for chili, sort natskygge eller capsaicin.

Man skal heller ikke spise chippen, hvis man er gravid eller har andre helbredsmæssige udfordringer, og børn skal heller ikke kunne få fat i chippen i hjemmet.

Brooklyn Beckham har i mange år prøvet at komme ud af sin fars, David Beckham, skygge og finde sin egen vej i livet.

Det ser ud til, at den 23-årige englænder har fundet den nu, da han forsøger at blive kok, og ligger mange madvideoer, hvor han laver mad, på sin Instagram-profil.

Tilbage i april blev Brooklyn gift med, hvad der på sociale medier ligner, hans livs kærlighed, Nicola Peltz i et storslået bryllup.

De to kendisser virker stadig meget forelskede, når man ser på de billeder, de poster på sociale medier.

Sponsoreret indhold