Kendte17. januar 2022

Brooklyn Beckham i shitstorm

Brooklyn Beckham reklamerer for tiden for veganske sko på sin Instagram, samtidig med han tre gange om ugen laver røde bøffer på kanalen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega618351_011.jpg
 Foto: MEGA

David og Victoria Beckhams ældste søn, 22-årige Brooklyn Beckham, er kommet i noget af et stormvejr, efter han har lagt et nyt billede op på Instagram, hvor 13,1 millioner mennesker følger med.

På billedet sidder han tilbagelænet i en sofa i bar mave med skoene oppe på bordet. Og under skoene står der med røde bogstaver ”Vegan”.

På billedteksten skriver han at det er en ny vegansk sko, der kommer på markedet snart, og så slutter han af med at opfordre til at mindske sit mode-fodaftryk.

laver Røde bøffer

Men kan tillade sig at prædike, hvordan man passer på klimaet, hvis man selv laver klimatunge bøffer op til flere gange om ugen?

Ifølge den engelske nyhedssite Mirror, bruger den unge fodboldsøn nemlig meget af sin tid på Instagram på at vise sine kulinariske evner frem, når han ikke reklamerer for veganske sko. Og det er især røde bøffer, der bliver tilberedt derhjemme, så flere af hans følgere nu kommet til tasterne.

Giver ikke mening

”Så prøv at lav plantebaseret mad, så vil jeg blive imponeret” skriver en følger, som flere andre har liket.

En anden skriver, at hun har fulgt med på hans forældres rejse, siden hun var 15 og ønsker dem alt det bedste, men at han ”seriøst ikke kan lave steaks den ene dag og promovere veganisme den anden. Det giver ingen mening”.

”Geez, du tilberedte en kæmpe bøf forleden dag” skriver en anden også.

Der er dog enkelte kommentarer, der ikke omtaler hykleriet. Han kæreste, skuespilleren Nicola Petz kalder ham for en cutie, mens andre sender hjerte-emojies og kaster håndtegn i kommentarerne.

Selv har Brooklyn Beckham ikke været ude at sige noget i forbindelse med de mange kommentarer.

Sponsoreret indhold