Kendte10. juli 2020

Bronuts bliver sablet ned: Nu svarer Türker igen

Reality-deltagerens nyåbnede kagebiks får drøje hug i Politikens anmeldelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190719_mr_paradise_003_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Kun to stjerner kunne det blive til for den 27-årige Türker Alici og hans bror Ninos, der står bag den hypede Bronuts-kæde, som netop har udvidet til Vesterbrogade i København.

Politikens caféanmelder Helene Navne havde udover de sparsomme stjerner også en del hårde ord om de poppede donuts, som hun kaldte en "hul fornøjelse".

"Reelt er det en gennemsnitslig donut: pandekageagtig dej stegt i olie og for all we know frosset ned og tøet op igen og pyntet med alt det slik, man kan købe i Netto. En flot facade, men en hul fornøjelse," skrev anmelderen om "Paradise Hotel"-deltagerens produkter.

De tunge søde sager har ellers skabt lange køer langs den københavnske gade efter åbningen i sidste måned. Og det er da også lige nøjagtigt kundernes tilsyneladende store tilfredshed med kagerne, som Türker bruger som svar til de dårlige anmeldelser.

- Vores kunder er tilfredse, og vi ved, vi har et godt produkt, siger den tatoverede tv-stjerne i sin video på Instagram.

Ninos og Türker, som sammen ejer butikkerne i Aalborg, Aarhus og København, lavede forinden tykt grin med den navngivne anmelder.

Men parykker og lyse stemmer parodierer de to brødre den utilfredse smagsdommer, der ikke brød sig om Bronuts variant med snickers-chokoladebar og peanut-topping.

- Den ser kedelig ud, og så ligner den jo noget fra Netto, lyder det blandt andet, før Türkers karakter afslører:

- Jeg får det bedre, når jeg laver en dårlig anmeldelse.

I et opslag på Instagram beskylder han Politiken-anmelderen for ikke at have styr på den specifikke form for kager.

"Det er lidt komisk, da jeg synes anmeldelsen mere var et personligt angreb , end at bedømme vores bronuts. Også mest fordi at journalisten brugte bagel som emoji, i stedet for donuts. Allerede der vil jeg tænke at man egentlig ikke har forstand på hvad man laver," skriver realitydeltageren.

SE og HØR har efter anmeldelsen forsøgt at få en kommentar fra Türker, men han henviser i stedet til hans og Ninos drillende video som kommentar.

- Det er fedt med omtale, om den er god eller dårlig, siger han i videoen.

- Vi får leveret fra Frankrig, vores egne opskrifter, fuldstændig ligesom McDonald's, Joe and the juice og andre steder får speciallavet deres brød og boller.

Sponsoreret indhold