Kendte20. maj 2010

Brødrene Bogdanoff: Som unge var de pæne

TV-videnskabstvillingerne Igor og Grichka har lavet en dobbelt-Frankenstein på sig selv
Det er ikke til at se det, men Bogdanoff-brødrene er faktisk levende
Det er ikke til at se det, men Bogdanoff-brødrene er faktisk levende
 Foto: All Over

Glem alt om Anni Fønsby eller hvem der nu ellers gør en dyd ud af at få ansigtet løftet og pumpe sig med botox og silikone.

Tvillingebrødrene Igor og Grichka Bogdanoff tager prisen for de mest groteske ansigtsløftninger. Og de gør det oven i købet synkront.

I tirsdags stjal de alt rampelyset da de dukkede op på den røde løber ved Cannes Festivalen. Ikke fordi de kan noget, men bare fordi de ser underlige ud.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/bizart/broedrene-bogdanoff300-jpg.jpg


Tvillingerne som de så ud, da de nedlagde piger på stribe

Brødrene havde deres storhedstid i 80'erne i Frankrig, hvor de blev TV-stjerner med deres pseudo-videnskabelige science fiction-program "Temps X". Tvillinger så dengang rigtigt godt ud, og havde et hav af kvindelige fans.

Se også: Galleri: De værste plastik-oprationer

Men da berømmelsen begyndte at falme, faldt kvinderne også fra. Tvillingerne troede åbenbart, at det var fordi de ældedes, så de købte sig til foryngelse. I dag er Igor og Grichka 60 år og de levende, virkelige eksempler på, hvor destruerende ansigtsløftninger, botox og silikone er.

Se også: Da danske Elle mødte brødrene i Paris

I youtube-videoen herunder kan du se Igor Bogdanoff, som han så, da brødrenes TV-karriere var på sit højeste. Og han er faktisk en pæn fyr.
Sponsoreret indhold