Kendte15. september 2017

Brød ind i børnehave, spiste børnenes madpakker og lagde sig til at sove i puderum

Politiet i Aarhus blev natten til fredag kaldt ud til en noget bemærkelsesværdig indbrudssag: En sulten indbrudstyv var brudt ind i Børnehuset Solsikken i Tranbjerg, hvor han havde guffet sig igennem flere af børnenes madpakker, før han besluttede sig for at lægge sig til at sove i puderummet. Den sultne og søvnige tyv er nu anholdt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boernehave.jpg
 (Modelfoto: All Over)

Det er ikke altid Wegner-sofaer, Arne Jacobsen-stole og Børge Mogensen-møbler, der står for skud, når en indbrudstyv er på rov.

Selv sagesløse madpakker kan ende med at blive hapset. Dét var hvert fald tilfældet, da en 28-årig indbrudstyv natten til fredag gik på rov i Tranbjerg ved Aarhus.

Den 28-årige tyv listede således ind i Børnehuset Solsikken på Torvevænget i Tranbjerg. Her guffede han sig igennem flere af børnenes madpakker, før han besluttede sig for at lægge sig til at sove i puderummet.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport. Det var en vagt, der opdagede den sultne og søvnige tyv omkring klokken 03.15:

- Han gik en runde om børnehuset og opdagede et knust vindue ind til børnenes puderum. Da han gik ind i puderummet, lå en 28-årig mand og sov i en seng, han havde lavet af puderne. Rundt omkring ham lå flere åbne madpakker, som han havde taget fra institutionens køleskab og spist af, skriver politiet i sin døgnrapport og tilføjer:

- Vagten vækkede manden, der forholdt sig helt roligt, mens der blev ringet efter politiet. Den 28-årige madpakketyv blev anholdt og sigtet for indbruddet.

Den sultne og søvnige tyv er rumænsk statsborger, og derfor bliver han fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus i dag kl. 12.30.

Sponsoreret indhold