Brody Jenner og Kaitlynn Carter svarer på rygterne: Nej, vi er ikke sammen igen

Efter et storslået bryllup i Indonesien tilbage i 2018, valgte Hollywood-parret Brody Jenner og Kaitlynn Carter at gå hver til sit efter kun et år som mand og kone.

Det kom dog ikke bag på alle, at der var problemer i ægteskabet, efter de begge valgte at deltage i realityserien ”The Hills: New Beginnings”.

Her kunne seere bade i parrets op- og nedture, og i sommer sidste valgte de to altså endeligt at sige farvel til hinanden efter fem år sammen.

De to blev forlovet tilbage i 2016, og i sommeren 2018 valgte de at sige "ja" til hinanden ved et smukt bryllup på stranden med kun få gæster. Foto: MEGA

Men på det seneste er der begyndt at florere en del rygter om, parret har fundet sammen igen. Dette særligt efter, at de var sammen på ferie på Bali tilbage i februar.

Det delte ”The Hills”-baben selv på sin Instagram story, da de to var på vej hjem igen.

Kaitlynn Carter jokede med om, hun mon ville komme hjem i live efter turen til Bali med eksmanden Brody. Foto: Privat/Instagram

Og nu er der altså igen dukket billeder op af de to ”sammen”. Brody er blandt andet blevet spottet i ruden, mens han tager et billede af Kaitlynn til hendes Snapchat.

Ikke nok med det har de begge postet billeder fra de samme lokationer.

View this post on Instagram

Happy Friday

A post shared by Brody Jenner (@brodyjenner) on

View this post on Instagram

“hot girl summer”

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

Men nu fortæller kilder tæt på dem begge til TMZ, at Brody og Kaitlynn bare har hængt ud og stødt på hinanden tilfældige steder, uden det har været planlagt.

De to har dog tre hunde sammen, som kilder tæt på fortæller, de fortsat deles om at passe på, hvorfor de måske er set mere sammen på det seneste.

Det betyder dog ikke, at de er sammen igen, lyder det.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close