Brody Jenner introducerer ekskone Kaitlynn Carter for ny kæreste

Foto: MEGA

Efter kun ét år som mand og kone valgte Brody Jenner og Kaitlynn Carter at gå fra hinanden tilbage i august 2019.

De har siden begge prøvet kræfter med andre forhold, og nu lader det til at være blevet mere seriøst for den 36-årige realitystjerne Brody Jenner, der har valgt at tage det næste skridt i sit nyeste forhold.

For efter bare at have datet 28-årige Briana Jungwirth i en måned, så har han nu valgt at introducere hende for ekskonen.

Realitystjernen valgte nemlig i weekenden at invitere sin nye flirt ud at spise med den 31-årige Kaitlynn Carter, så de alle kunne lære hinanden at kende.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge mediet synes Kaitlynn, at Brody har fundet et godt match i alenemoren.

- Brody og Kaitlynn er stadig meget tætte, og de deles om at passe på deres hunde, og Brody ville rigtig gerne have Kaitlynns accept af hans nye kæreste, hvilket han fik, fortæller en kilde tæt på parret.

Ifølge kilden, så havde Briana det helt okay med allerede at møde ekskonen, til trods for at de to kun har været sammen en måned.

Faktisk så klikkede kvinderne så godt, at der endda var plads til at tale om Brianas søn Freddie, som hun har sammen med One Direction-sangeren Louis Tomlinson.

Brody har angiveligt også allerede hilst på Freddie, så det lader til, at det er mere seriøst end som så denne gang.

Brody nåede ellers at date den kun 22-årige model Josie Canseco i tre måneder kort tid efter hans skilsmisse, inden de to valgte at gå fra hinanden igen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close