Kendte30. december 2021

Bro vender tilbage til fodbolden: - Jeg er virkelig imponeret

Hitmageren skal igen prøve sine fodboldevner af i serieklubben Boldklubben Rødovre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190413-213117-3-1920x1281we.jpg
 Foto: Bo KÄllberg/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix.

Kevin Andreasen, der nok er bedre kendt som sangeren ’Bro’ med hits som ’Sydpå’, skal nu også tænke på andet, end lave hits til danskerne.

Bro har en fortid som fodboldspiller i Brøndbys ungdomsafdeling og på det danske U16-landshold, og det har fået Serie 1-klubben Boldklubben Rødovre til at henvende sig til den 25-årige sangstjerne.

Det fortæller den sjællandske klubs sportschef Jesper Funch til Ligabold.dk.

Han trænede Bro ungdomsårene før musikkarrieren, men da musikken for alvor spillede fortæller Jesper Funch, at fodbolden begyndte at fylde mindre og mindre for popsangeren, der ikke kunne findes tid til begge ting.

I takt med at Bro er blevet ældre, er det også blevet muligt for ham at finde plads til fodbolden.

- Han har trænet med i et par måneder, og så blev det mere og mere seriøst, og så tog vi en snak, hvor jeg spurgte ham, hvor meget han ville det. Det er den vej rundt, at det er kommet i stand, og så er han mega seriøs. Jeg er virkelig imponeret over, hvordan han er gået til det, og han er i god form. Han er en rigtig god fodboldspiller, siger Jesper Funch til LigaBold.dk.

Overraskede til træning

Bro havde i snakkende med Jesper Funch fortalt, at han var i rigtig god form, men sportschefen var stadig lidt skeptisk til at starte med.

Det ændrede sig, da han så Bro træne med holdet.

Her var han ifølge Jesper Funch blandt de bedste angribende spillere, ogselvom sangeren er blevet ældre, har han ifølge sportschefen ikke mistet sin hurtighed.

Ifølge Ligabold.dk har Bro spillet to u16-landskampe for Danmark, mens han i 2012 vandt pokalturneringen med Brøndbys U17-hold.

Sponsoreret indhold