Britt Bendixen afslører: Derfor gik det galt

Til trods for, den 78-årige Britt Bendixen har siddet bag dommerbordet i ”Vild med dans”, siden danse-programmet havde sin start i 2005 – dog med undtagelse af sidste år.

Ja, så gik det hele ikke nemt for hende fredag aften, da der skulle gives point til nydanseren Sara Bro og hendes partner Morten Kjeldgaard.

For da det blev Britt Bendixens tur til at hive det velkendte, glimmerfyldte pointskilt op fra under bordet, så kunne hun ikke finde det.

I stedet måtte hun i panik hive fat i sin dommer-kollega, Nikolaj Hübbes skilt. Det viste sig dog, at Hübbe kun havde givet parret et sekstal, mens Bendixen ønskede at give parret et syvtal.

Det gik helt skævt, da Britt Bendixen skulle vise den rette karakter til Sara Bro og Morten Kjeldgaard efter deres dans. Foto: Hanne Juul

- Jeg tænkte, det var drønsmart i stedet for, at jeg skulle ligge og rode rundt, fortæller hun, da SE og HØR møder hende i kulissen efter showet.

Men hvad der rent faktisk skete – og hvorfor det kom som en overraskelse for dommeren, at Hübbes skilt kun var et sekstal, det kan du høre i videoen øverst i artiklen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close