Kendte 6. juli 2021

Britneys manager har sagt op: Hun er færdig

Popstjernens manager gennem hele karrieren har sagt sit job op. Han forklarer, at sangerinden ikke længere ønsker at fortsætte popkarrieren
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den amerikanske popprinsesse Britney Spears har eftersigende ikke store planer om at fortsætte den ellers så succesfulde musikkarriere. I stedet drømmer hun om at gå på pension.

Sådan lyder historien i hvert fald ifølge hendes mangeårige manager, Larry Rudolph, der ifølge Deadline fortæller, at der "ikke længere er behov for hans professionelle service".

Larry Rudolph har været Britneys manager, siden popkarrieren fik fuld fart på tilbage i 1998 efter udgivelsen af Britneys første single, "...Baby One More Time".

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Ritzau Scanpix

Britney Spears og Larry Rudolph sammen til MTV Video Music Awards i 2008, hvor popstjernen blev hædret for blandt andet singlen "Piece of Me". (Foto: MEGA)

Han fungerer også som manager for bandet Aerosmith og for bandets forsanger Steven Tyler.

Opsigelsen fra Larry Rudolph er sendt i et brev til Britneys far, Jamie Spears, og Jodi Montgomery, der begge er værger for sangerinden, der lever som umyndiggjort.

- Det er mere end 2,5 år siden, Britney og jeg sidst har kommunikeret, og på daværende tidspunkt informerede hun mig om, at hun ønskede at tage en pause på ubestemt tid. Tidligere i dag blev jeg gjort opmærksom på, at Britney har givet udtryk for, at hendes intention er officielt at gå på pension, lyder det fra den nu tidligere manager.

- Som I ved, så har jeg aldrig været en del af værgemålet eller måden, det fungerer på, så jeg er ikke i en position til at kunne forstå detaljerne.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britney har gennem årene leveret en lang række ikoniske optrædener. Her til MTV Video Music Awards 2001, hvor hun havde verdenspremiere på singlen "Slave 4 U". (Foto: MEGA)

- Jeg blev officielt hyret på Britneys anmodning om at hjælpe og assistere med hendes karriere. Som hendes manager tror jeg, at det er i Britneys bedste interesse, at jeg siger op fra hendes team, eftersom der ikke længere er behov for min professionelle hjælp. Jeg beder om, at dette brev anses som min formelle opsigelse.

- Jeg vil altid være ufattelig stolt af det, vi har opnået gennem vores 25 år sammen. Jeg ønsker Britney sundhed og lykke i verden, og jeg vil være der for hende, hvis hun nogensinde har brug for mig, ligesom jeg altid har været, afslutter han i brevet.

Vil have sin frihed tilbage

Det er nu to uger siden, at den Grammy-vindende popstjerne talte offentligt om det værgemål, hun har været underlagt i 13 år, og som betyder, at hendes far bestemmer over alt, hvad hun vælger at foretage sig.

Her bad hun blandt andet dommeren om at få gjort en ende på værgemålet, som hun i sin 24-minutters lange tale beskred som "krænkende" og "nedværdigende".

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britneys far, Jamie Spears, har siden 2008 styret alle aspekter af popstjernens liv, men nu har hun fået nok. (Foto: MEGA/Ritzau Scanpix)

- Jeg har løjet og fortalt resten af verden, at jeg er okay og glad. Jeg har været i benægtelse. Jeg har været i chok. Jeg er traumatiseret, lød da fra Britney.

- Men nu fortæller jeg jer sandheden. Jeg er ikke lykkelig. Jeg kan ikke sove. Jeg er så gal, at det er vanvittigt. Jeg græder hver dag.

Britney Spears har været underlagt det kontroversielle værgemål, siden hun i 2008 fik et sammenbrud og nægtede at overlevere de to sønner, Jayden James og Sean Preston, til eksmanden Kevin Federline. Kort tid herefter blev stjernen indlagt på psykiatrisk afdeling, og herfra gik der ikke mange uger, før hun officielt var umyndiggjort.

Umyndiggørelsen har blandt andet betydet, at Britney ikke har haft kontrol over sin egen økonomi, hvor hun bor og arbejder, hvem hun er kæreste med, og hvem hendes venner er.

Sponsoreret indhold