Kendte27. juni 2020

Britney Spears' vilde træningsrutine: Sådan får du baller af stål

Den 38-årige sangerinde sørger i den grad for at holde sig i form. Og nu deler hun således også sin træningsrutine med sine mange fans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britney_spears_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er de færreste, der kommer sovende til en sund og veltrænet krop. Og det gælder naturligvis også for popdronningen Britney Spears.

I en ny video på Instagram deler ”Oops, I did it again”-sangeren sin vilde træningsrutine med sine mere end 24,5 millioner følgere:

- Tro det eller ej, de her øvelser hjælper mig med at få stramme baller, skriver sangerinden til videoen af sig selv i sit eget hjemmetræningslokale.

I videoen viser Britney Spears således, hvilke øvelser hun selv laver for særligt at ”få baller af stål”, som hun selv formulerer det. Øvelserne består af mange gentagelser, og det er ifølge hitsangerinden det, der skal til, hvis træningen virkelig skal give resultater.

I opslaget lister Britney Spears desuden de øvelser, hun laver – samt hvor mange gentagelser, der skal til. Og blandt træningsøvelserne er der blandt andet 150 squats, mens også yogaøvelser og udstrækning florerer på listen.

Artiklen fortsætter under videoen …

For få måneder siden afslørerede Britney Spears, at hun ikke havde besøgt sit hjemmetræningslokale i et halvt år.

Det skyldtes, at hun ved et uheld kom til at brænde det ned, da hun efterlod to tændte stearinlys i rummet.

I videoen på Instagram forklarer popikonet, at træningslokalet stadig ikke er helt færdigt efter branden, men at det er godt på vej.

Sponsoreret indhold