Kendte19. januar 2022

Britney Spears truer: Vil sagsøge søsteren

Britney Spears er ikke stor fan af søsteren for tiden, efter hun har udgivet en bog. Seneste nyt i sagen er, at Britney truer med at søgsøge Jamie Lynn Spears.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega793999_001_1.jpg
 Foto: MEGA

Sangerinden leder ikke efter forsoning for tiden. Britney har truet med at sagsøge sin egen søster, hvis søsteren fremfører løgne om Britney i sin nye bog, fortæller TMZ.

Britneys advokat Mat Rosengart har sendt et ophørsbrev, som TMZ er i besiddelse af, til Jamie Lynn i mandags.

Rosengart var klar i mælet og skriver blanbdt andet dette krav:

”Du holder op med at omtale Britney nedsættende under din reklamekampagne. Hvis du fejler at gøre sådan eller æreskrænker hende, vil Britney være tvunget til at overveje sagsanlæg.”

Og brevet bliver ved i samme tone.

uhyrlige påstande

”Vi skriver med forsigtighed, fordi det sidste, Britney ønsker, er at skabe mere opmærksomhed omkring din dårligt timede bog og dens misvisende og uhyrlige påstande omkring hende.”

"Britney har ikke og har ingen intentioner om at læse din bog. Hun og millioner af hendes fans var chokerede over at se, hvordan du har udnyttet hende for økonomisk vinding. Hun vil ikke tolerere det, og det skal hun heller ikke," står der også i brevet fra advokaten.

”Dig af alle mennesker kender til det misbrug og uretfærdigheder Britney måtte udholde under sit værgemål, efter at være vokset om med en ”ødelæggende alkoholiseret far”, skriver han i brevet og nævner, at hun bruger de samme ord i hendes bog.

Britney var en støtte

Til sidst går han personligt efter Jamie Lynn i brevet.

"Britney var familiens forsøger, og hun har også støttet dig på mange andre måder. At gå offentligt med falske og fantasifulde anklager er forkert, især når de er designet til at sælge bøger. Det er potentielt ulovligt og ærekrænkende"

Sponsoreret indhold