Kendte12. december 2020

Britney Spears overrasker: Laver ny sang med Backstreet Boys

Popstjernen Britney Spears har leget julemand og udgivet spritny musik med ingen ringere end Backstreet Boys
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Julen er kommet lidt tidligere end forventet. I hvert fald hvis du spørger alverdens Britney-fans.

Fredag er de nemlig blevet forkælet med ny musik fra popstjernen, der tidligere på måneden kunne fejre sin 39-års fødselsdag.

Den nye musik består af hele to numre, der er blevet udgivet i forbindelse med genudgivelsen af Britney-albummet "Glory" fra 2016, og for 90'er børn vil mindst én af de nye sange gå rent ind.

https://imgix.seoghoer.dk/mega232899_003.jpg
 Foto: MEGA

Backstreet Boys og Britney Spears har slået poppjalterne sammen. (Foto: MEGA)

Hvis man er til de gode gamle baggadedrenge - bedre kendt som Backstreet Boys - så lander nummeret "Matches" sandynligvis det helt rigtige sted.

- "Matches" med mine venner, Backstreet Boys, er ude nu. Jeg er så spændt på at høre, hvad I synes om vores nye sang, skriver Britney i et opslag på sin Instagram-profil.

- Den kærlighed I har vist det her album i år har været åndssvagt fantastisk. Jeg kan slet ikke fatte det, skriver hun.

I maj måned leverede Britney også en musikalsk overraskelse til sine fans med nummeret "Mood Ring", der samtidig også kunne meddele sine fans, at "Glory"-albummet, der efterhånden er blevet noget af en fanfavorit, havde fået sig et spritnyt albumcover.

Hør det nye nummer med Britney og Backstreet Boys her:

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Den svenske producer Max Martin, der ellers står bag spandevis af tidligere Britney- og Backstreet Boys-numre, har ikke pillet ved det nye track, men mon ikke popnørder kan finde lidt tilfredstillelse i, at de to musikalske 90'er-legender har fundet tid til at synge lidt for os?

Britney kunne den 2. december fejre sin 39-års fødselsdag. Det foregik blandt andet i selskab med kæresten, Sam Asghari, som hun har dannet par med siden 2016.

De mødte hinanden under indspilningerne til Britneys musikvideo "Slumber Party" og siden da har det tilsyneladende været ren magi mellem dem.

Britney og Sam Ashgari fejrede popprinsessens fødselsdag på Instagram:

Sponsoreret indhold