Kendte4. oktober 2022

Britney Spears' mor med vild undskyldning: Tilgiv mig!

Hele verdens popprinsesse er ikke ligefrem på julekort med sine forældre. Men det skal der laves om på, hvis det står til Britneys mor
Tidligere på året underskrev Britney en bogkontrakt på intet mindre end 15 millioner dollars. Alt tyder på, at fans kan se frem til at få popprinsessens version af den dramatiske historie.
Tidligere på året underskrev Britney en bogkontrakt på intet mindre end 15 millioner dollars. Alt tyder på, at fans kan se frem til at få popprinsessens version af den dramatiske historie.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

Den 40-årige “Toxic”-sangerinde fortsætter med med at bekrige sine forældre både i retten og i vrede opslag på Instagram.

Årsagen skal naturligvis i udgangspunktet findes i det værgemål, som Britney Spears var underlagt fra 2008 og helt frem til sidste år, hvor hun efter en lang juridisk kamp genvandt sin frihed. Et værgemål, som Britney Spears’ far, Jamie Spears stod i spidsen for, og som popsangerinden for ganske nylig beskyldte sin mor for at være en del af.

Sidenhen er der fløjet diverse kommentarer gennem luften mellem Britney og hendes mor Lynne Spears. Og særligt efter popprinsessens mor valgte at offentliggøre en række personlige beskeder, som hun påstår tidligere at have sendt til sin datter, blussede den evige konflikt atter op.

Artiklen fortsætter under billedet …

Britney og Lynne Spears til en Grammy-fest i februar 2000.
Britney og Lynne Spears til en Grammy-fest i februar 2000.
 Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

Og nu flyver der imidlertid igen beskeder gennem luften mellem mor og datter:

– Jeg kan forstå, at mine posts, hvor jeg beklager mig over min fortid, kan virke insisterende. Det må virke, som om jeg har virkelig svært ved at lade det ligge. Men for mig er det virkelige problem, at min familie til stadighed ærligt ikke forstår, og heller ikke kan få ind i hovedet, at de overhovedet har gjort noget galt, lyder det i et opslag på Instagram fra den garvede sangerinde.

– For mig ville en ægte undskyldning hjælpe mig med at komme videre, men det kommer hver dag bag på mig, at selv om det er kommet frem, hvad de har gjort mod mig, så opfører de sig, som om det er ok, lyder det videre.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

I en kommentar til det lange skriv melder Britneys mor sig på banden og beder for sin datters tilgivelse:

– Jeg er er såååå ked af din smerte. Jeg har været ked af det i årevis. Jeg elsker dig så meget og savner dig, svarer Lynne Spears og fortsætter.

– Jeg undskylder for det hele og alt, der har såret dig.

I samme omgang beder den 67-årige “Through the Storm”-forfatter og mor til Britney Spears om at fjerne al blokering, så de to kan mødes og tale sammen.

Sket før

Til amerikanske Page Six fortæller en kilde angiveligt, at mor Lynne har “forsøgt og forsøgt og forsøgt” at komme i kontakt med Britney Spears på telefonen, og at hun således ikke føler, at hun har andre muligheder end at nå sin datter gennem de sociale medier.

En vej, som Lynne Spears også tidligere har brugt, men som udelukkende gjorde ondt værre og således fik Britney Spears til at se rødt.

Sponsoreret indhold