Kendte17. april 2021

Britney Spears med ny udmelding: - Jeg er okay

Popstjernen har endnu en gang sendt en lille hilsen til sine fans via sin famøse Instagram-profil
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Britney Spears har været usædvanligt aktiv og god til at svare på sine følgeres spørgsmål.

For få dage siden sendte hun en lille, kreativ stikpille afsted til alle dem, der har været særligt interesseret i hendes gøremål de seneste mange måneder i forbindelse med udgivelsen af New York Times-dokumentaren "Framing Britney Spears", og fredag tog sangerinden sig tid til at svare på nogle af sine følgeres mange spørgsmål.

Det var ikke voldsomt mange spørgsmål, den 39-årige Grammy-vinder tog sig tid til at give svar på, men der var dog ét, som flere fans finder særligt interessant.

- Det næste spørgsmål handler om, om jeg er okay? Ja, jeg har det helt fint, bekræfter sangerinden i videoen, som hun har delt på sin Instagram-profil.

- Jeg er ekstremt lykkelig. Jeg har et smukt hjem, smukke børn. Jeg tager en pause lige nu, fordi jeg bare hygger mig.

Britneys Instagram-profil har gennem flere år været underlagt spændende analyser af fans, der er overbeviste om, at popstjernen blandt andet sender hemmelige budskaber og råb om hjælp ud via sin profil.

Britneys social media manager, Cassie Petrey, afviser dog, at andre personer end Britney styrer profilen, og at de mange opslag, videoer og billeder skulle betyde andet end det, de viser.

- Hun finder billeder på Google og Pinterest med citater, memes og alt andet selv. Ingen foreslår noget af det til hende, lyder det fra Petrey.

- Hun lever bogstaveligt talt bare sit liv og prøver at have det sjovt med Instagram.

Se Britneys seneste opslag her:

Sponsoreret indhold