Kendte 26. januar

Britney Spears indrømmer: Jeg ligner lort

Den amerikanske popprinsesse er ikke bange for at prøve lidt af det. Denne gang er turen kommet til en ny hårfarve, der dog ikke er helt lykkes
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun har været blond næsten hele karrieren, men for kort tid siden besluttede den 40-årige "Toxic"-sangerinde at prøve noget nyt.

Det nye hår skulle være lilla havde Brit Brit besluttet sig for, men resultatet blev tilsyneladende ikke helt det, hun havde håbet på. 

Hun indrømmer i hvert fald på sin Instagram-profil, at hun selv synes det færdige hår er ganske forfærdeligt. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Jeg skal være helt ærlig, jeg synes, mit lilla hår er fuldstændig forfærdelig. Jeg ville ønske, at nogen ville have fortalt mig det, skriver hun og viser feriebilleder frem af hende og kæresten Sam efter en tur til Maui. 

Men den der lille sag med håret var bestemt ikke det eneste, som frøken Spears havde på hjerte.

Hun har nemlig brugt adskillige af sine seneste Instagram-opslag på at lange godt og grundigt ud efter paparazzifotograferne. 

Den Grammy-vindende sangerinde er nemlig ikke tilfreds med den måde, hun bliver fremstillet på billeder. Hvorfor? Hun ser tyk ud, og det vil hun ikke have på sig. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Instagram

Det kan godt være at håret ikke blev, som Britney gerne ville det, men så er der til gengæld andre ting på popprinsessen, der ser helt ud, som de skal. (Foto: Instagram) 

- Jeg har klaret mig så godt med at prøve at bekæmpe den her følelse af sygdom på den rigtige måde, og det er bare skrækkeligt. Paparazzierne viser stadig billeder af mig fra balkonen med ruller af fedt, skriver hun og fortsætter: 

- Medierne har altid været lede ved mig!! Jeg ved, at min krop ikke er perfekt overhovedet, men jeg ved også, at jeg bestemt ikke ser sådan ud, slår hun fast. 

Hun overvejer derfor kort, om hun skal begynde at bruge tre timer om dagen på træning, ligesom kæresten, Sam Asghari, gør det, men nu konkluderer hurtigt, at det altså ikke kommer til at ske. 

Lev med det. 

Sponsoreret indhold