Kendte14. marts 2022

Britney Spears gør det igen: - Mine bryster er klogere i dag

Gode gamle Britney Spears får virkelig fejret sin frihed på Instagram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Følger man popprinsessen Britney Spears på Instagram, så har man nok bemærket, at der fra tid til anden dukker et stykke med bart op.

Mandag aften dansk tid var ingen undtagelse, da hendes næsten 40 millioner følgere fik fornøjelsen af hendes brystparti helt up close.

Den 40-årige Spears deler dog bare ikke KUN et bikinibillede – næ, hun har såmænd også for vane at give os en lang fortælling, og som én af hendes mange følgere rigtignok påpeger i kommentarerne under det nyeste brystbillede:

- Hold da op, den historie tog nogle drejninger her og der, men jeg kan li’ det!

"Mælkefabrik"

”Toxic”-sangerinden, der for nyligt også brugte sin platform til at bedyre, at hun og kæresten Sam Asghari var klar til flere børn, fortæller nemlig meget apropos om tiden, hvor hun ammede sine to sønner Sean Preston og Jayden James for 15 og 16 år siden.

Eller som hun selv afslører: Stort set oven i hinanden og på samme tid.

- Som en freaking mælkefabrik, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under opslag og billede...

https://imgix.seoghoer.dk/mega825431_001.jpg
 Foto: MEGA

Britney og Sam Asghari bruger masser tid sammen - som her på solferie. De har også netop været forbi spillebyen Las Vegas for at fejre Sams fødselsdag (Foto: MEGA)

Spears fortsætter sin bryst-essay med historien om når hun sidenhen har holdt andres babyer i sine arme – og brysterne så har kvitteret instinktivt med en masse mælk.

Før opslagene bliver næsten besværlig at forklare, får Britney naturligvis også lige nævnt sin far, der gennem 13 år havde den fulde kontrol over hende.

Kom sgu igennem

Hun nævner eksempelvis endnu en gang, hvordan værgemålet gennem alle de år frarøvede hende en stor del af hendes kvindelighed.

- Jeg var aldrig den samme igen. Men åh Gud, 13 år senere og jeg kan nu sige, at jeg kom sgu igennem det!!!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega794008_002.jpg
 Foto: MEGA

Efter 13 år under faderens kontrol kan Britney endelig nyde friheden (Foto: MEGA)

Længere nede fortsætter hun:

- Nå, men som tiden går, og jeg ser på min krop… Jeg har jo stadig de samme bryster, men de er bare lidt klogere nu!!! Så du kan kalde dem, hvad du vil… glade, vrede, grimme, smukke, grimme eller gode… Det er alt sammen bare motherfucking ord.

null

Sponsoreret indhold